Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Για μια ακόμα φορά παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα από πτώση δένδρου στην Βόνιτσα

Στην Χώρα που βρίσκεται πίσω από το κάστρο της Βόνιτσας είναι μια περιοχή γεμάτη δένδρα. Έτσι ξαφνικά σήμερα το απόγευμα ένα από τα μεγαλύτερα δένδρα έπεσε και έκλεισε τον δρόμο και χάλασε τα κάγκελα. Τύχη βουνό είχαν και πάλι  δυο κυρίες που έκαναν τον απογευματινό τους περίπατο, αλλά και ένα αυτοκίνητο που  πέρασε εκείνη την στιγμή και οι επιβάτες του ενημέρωσαν την Αστυνομία και τον πρόεδρο της Βόνιτσας Χρήστο Χασακή.  Αμέσως κατέφθασαν τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου και  η πυροσβεστική όπου και άνοιξαν πάλι το δρόμο. 
Πάντως από το Δήμο περιμένουν την έγκριση του Δασαρχείου για να κόψουν και άλλα δένδρα που έχουν χαραχθεί ως επικίνδυνα. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο δρόμος είναι πολυσύχναστος μιας κι εκεί κάνουν τον περίπατο πολλοί Βονιτσάνοι και Βονιτσάνες μιας και έχει δροσιά από τα δένδρα. 
Επίσης εκεί αράζουν ζευγαράκια με τα αυτοκίνητα τους. Αλλά και τις βραδινές ώρες που θέλουν όλοι να πάνε παραλία περνούν από εκεί αναγκαστικά για να βάλουν τα αυτοκίνητα τους στο πάρκινγκ. 
Να λοιπόν γιατί έκοβαν τα δένδρα οι υπεύθυνοι του Δήμου πολλές φορές, για την ασφάλεια των δημοτών έτσι ώστε να μην έχουμε κανένα θύμα.  Είναι η πολλοστή φορά που έχουμε πτώση δένδρου στην περιοχή της  χώρας. 
 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:










ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank