Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μήνυμα Χρυσής Αυγής για την 25η Μαρτίου: Θα συντρίψουμε τον εχθρό σε ξηρά, θάλασσα και αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Η δήλωση του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη από την παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

"Όταν οι κλέφτες του Μοριά άλωσαν την Τριπολιτσά, τότε λέει ο Κολοκοτρώνης ότι, για να φτάσει από τα τείχη μέχρι τα σεράγια το άλογό του δεν επάτησε την γη, γιατί πάτησε πάνω σε 32.000 νεκρούς τούρκους. Όπως ακριβώς έγινε και στα Δερβενάκια, που ολόκληρα βουνά καλύφθηκαν από τους νεκρούς εισβολείς της στρατιάς του Δράμαλη. 
Όπως δίδαξε και ο Μέγας Στρατηγός και Άγιος του Ελληνισμού, Γεώργιος Καραϊσκάκης στην μάχη της Αράχωβας, όταν από τον πάγο δεν έριχναν τα πυροβόλα όπλα και η μάχη έγινε με σπαθιά και εκεί σφαγιάσθηκαν χιλιάδες τουρκαλβανοί και με τα κεφάλια τους φτιάχτηκε μια πυραμίδα πάνω στα χιόνια και στην βάση της έγραψε ο Καραϊσκάκης: «Τρόπαιον της Νίκης των Ελλήνων κατά των βαρβάρων».
Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα του '21, το μήνυμα σε κάθε τούρκο, σε κάθε ξένο εισβολέα, που οσάν τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, θα έχει ένα σκληρό και βάναυσο τέλος, γιατί τότε μπορεί να ήμασταν σχεδόν άοπλοι αλλά συντρίψαμε μια αυτοκρατορία.
Σήμερα είμαστε πάνοπλοι και πανέτοιμοι να χτυπήσουμε τον εχθρό στην ξηρά με τις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις, στην θάλασσα με υπερσύγχρονα υποβρύχια Type 214, που μπορούν να ελέγχουν ολόκληρη την ανατολική Μεσόγειο και να καταστρέψουν τον τουρκικό στόλο στην βάση του. Είμαστε πανέτοιμοι να χτυπήσουμε τον εχθρό στον αέρα, με συστήματα Patriot και S-300, με F16 Blk52+ και Mirage 2000 με πυραύλους SCALP που μπορούν να καταστρέφουν στόχους 600 χιλιόμετρα μέσα στην τουρκία.
Κάθε κρίσιμη ώρα για το Έθνος, όλοι οι Έλληνες πρέπει να θυμόμαστε τα λόγια του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: «Ο Θεός έβαλε την υπογραφή Του για την Ελευθερία της Ελλάδος και ο Θεός την υπογραφή Του δεν την παίρνει πίσω». Ζήτω η 25η Μαρτίου!" 


google page rank