Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Καινούριο: Συγκλονίζουν οι περιγραφές του μαρτυρίου – Σοκάρουν οι φωτογραφίες με τα τραύματα των δύο αδερφών

Τους σακάτεψαν στο ξύλο μέσα στο σπίτι τους!
Τους σακάτεψαν στο ξύλο και τους έστειλαν στο νοσοκομείο για 3.000 ευρώ! Ο λόγος για τέσσερις ένοπλους -άγνωστους για την ώρα- αδίστακτους ληστές, οι οποίοι βασάνισαν μέσα στο σπίτι τους στο Καινούριο, δύο αδέρφια ηλικίας 58 και 61 ετών.
Όλα έγιναν στις 11 το βράδυ της περασμένη Τρίτης. Τα δύο αδέρφια έμπαιναν στην οικία τους χωρίς να γνωρίζουν τον εφιάλτη που επρόκειτο να ακολουθήσει. Οι δύο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, τους αιφνιδιάζουν και εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά τους, αφού νωρίτερα είχαν κρυφτεί. 
Τους ακινητοποιούν και μαζί με τους άλλους δύο τους οδηγούς εντός της οικίας τους. Και κάπου εκεί αρχίζει το μαρτύριο. Τα δύο αδέρφια έζησαν εφιαλτικές στιγμές, με τους αδίστακτους κακοποιούς να τους χτυπούν αλύπητα και για αρκετή ώρα με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός τους. Μάλιστα τους έδεσαν χειροπόδαρα ενώ ο ένας κρατούσε πιστόλι, ο δεύτερος μαχαίρι και οι υπόλοιποι δύο σιδερολοστούς. Ζητούσαν επίμονα χρήματα. Τα θύματα υποστήριζαν ότι δεν υπήρχαν στο σπίτι εκτός από αυτά που είχαν πάνω τους. Το μαρτύριο όμως συνεχίζονταν, καθώς οι ένοπλοι ληστές ήταν απτόητοι. Οι περιγραφές του ενός αδερφού στη «Σ» σοκάρουν. «Δεν δίστασαν να μου βάλουν το πιστόλι στο στόμα, λέγοντάς μου ότι θα με σκοτώσουν αν δεν τους δίναμε χρήματα. Μας χτυπούσαν επί ώρες αλύπητα. Φάνηκαν επαγγελματίες»!









Τελικά οι δράστες άρπαξαν περίπου 3.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το σημείο έφυγαν κλέβοντας το Ι.Χ. του ενός αδερφού. Τα αδέρφια κατάφεραν να λυθούν μετά από αρκετές ώρες και ειδοποίησαν την αστυνομία στις 3 χθες τα ξημερώματα.
Το αυτοκίνητο οι δράστες το εγκατέλειψαν κοντά στα διόδια της Κλόκοβας, απ όπου προφανώς έφυγαν με άλλο όχημα.
Τόσο ο 58χρονος όσο και ο 61χρονος χτυπήθηκαν άγρια και χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετές ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Ασφάλεια Αγρινίου η οποία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των κακοποιών, για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Καινουρίου και έρχεται να αποδείξει περίτρανα ότι η εγκληματικότητα ζει και βασιλεύει στην περιοχή.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»
google page rank