Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές στο μπαράζ Μεδεών Κατούνας. ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΤΟΥΝΑ



ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ-
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΥΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο έγινε σήμερα ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες ΑΜΣ Μεδεών και Ακαρνανικός Φυτειών με τελικό νικητή την ομάδα της Κατούνας με σκορ 2-1. 

Από την αρχή του αγώνα οι δυο ομάδες μπήκαν από τη μία αγχωμένες και από την άλλη αποφασισμένες να μην χαριστούν η μία στην άλλη. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο προσπαθώντας οι παίχτες να σπάσουν τις δυο συμπαγείς άμυνες. 

Τελικά η Μεδεών με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γιάννη Θεοδωρέλου στο 18’ κατάφερε να βρει πρώτη τα δίχτυα σκορπίζοντας μεγάλη χαρά στους πολλούς μικρούς και μεγάλους φιλάθλους της. 


Ο Ακαρνανικός δεν παρέδωσε το όπλα και παρά το γεγονός ότι έπαιζε από το 40’ με 10 παίχτες λόγω κόκκινης κάρτας ισοφάρισε στο 43’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. 

Μετά την ανάπαυλα οι ομάδες επέστρεψαν αποφασισμένες να πετύχουν το στόχο τους. 


Στο 55’ όμως παίκτης του Ακαρνανικού έκανε πεντακάθαρο χέρι και αμέσως ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. 

Ψυχρός εκτελεστής αποδείχθηκε για τη Μεδεών ο συνήθης σκόρερ Γιώργος Κάτρης ο οποίος με την επιτυχή εκτέλεση του πέναλτι έστειλε, για ακόμη μια φορά, το κοινό στα ουράνια κάνοντας το 
2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. 

              

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες παιχτών και φιλάθλων του Ακαρνανικού, οι οποίοι μάλιστα δε δίστασαν να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα. 


Ο αγώνας έληξε νωρίτερα από το κανονικό καθώς στο 81', και ενώ ο Ακαρνανικός αγωνιζόνταν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιλίκα στο 35' και Κελεπούρη στο 70', παίκτες του ισχυρίστηκαν τραυματισμό και ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει τέλος στην αναμέτρηση.
Η ομάδα της Κατούνας απέδειξε ότι διαθέτει ΗΘΟΣ, ΣΘΕΝΟΣ και ΔΥΝΑΜΗ που πηγάζουν από το μεράκι όσων θέτουν υπεράνω όλων το καλό της ΚΑΤΟΥΝΑΣ και της ΟΜΑΔΑΣ. 
Η ομάδα ανήκει μόνο σε όσους την αγαπούν!!!
Η ομάδα μας σήμερα έστειλε μήνυμα  σε όσους βρίσκονται μακριά από το χωριό μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ζουν αυτές τις στιγμές από εδώ.
Ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης που παρακολούθησε τον αγώνα, μας δήλωσε, πως σήμερα, νίκησε το ποδόσφαιρο, σήμερα νίκησε ο αθλητισμός, νίκησε η Μεδεών Κατούνας που συνεχίζει το ταξίδι της. Υπέροχο γήπεδο που σίγουρα θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Υπέροχος κόσμος, ισχυρό όπλο της ομάδας μας η ψυχή. Η Μεδεών δεν υποτίμησε τον αντίπαλό της γιαυτό πήρε την νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους ποδοσφαιριστές και σ' αυτόν τον  υπέροχο κόσμο.
Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος του χωριού Καρφίτσας Θωμάς,  ο αναπληρωτής Δήμαρχος Στούπας Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος Προδρομίτης Σωτήρης ο πρόεδρος της Κομποτής Δημήτρης Μπαρκάς, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι Καραμάνης Θωμάς και Σαλοδημήτρης Παναγιώτης. Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί παλαίμαχοι της Μεδεών. 
Μεδεών (Κ.Λιανός): Σακκάς, Ζωγάκης, Γεροχρήστος, Μαυρομάτης, Παπαβασιλείου, Μπύρος, Θεοδωρέλος (70' Πατούλας), Νεοφώτιστος, Τσούης (63' Σιμονιάν), Βαϊνάς, Κάτρης Γ.
Ακαρνανικός (Ιωάν. Λιάκκας): Καρακασιάδης, Τσιλίκας, Κοντός (69' Καραπάνος), Τσιλίκας Θ., Ελευθερίου, Γαλάνης, Κελεπούρης, Σαλτογιάννης (65' Μπύρος), Μαλιγιάννης (66' Ελευθερίου), Γιαννειός, Καραλής

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:













































































































































































google page rank