Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Απόφαση σοκ …..επανάληψη του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Βόνιτσας και IBC αποφάσισε η επιτροπή διαιτησίας.

Ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής σειράς μεταξύ της Βόνιτσας και του IBC που κέρδισε δίκαια ο Α.Ο.Βονιτσας αποφασίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας με την υπογραφή της επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ να επαναληφθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 στο κλειστό της Βόνιτσας.
Οι άνθρωποι του IBC είχαν καταθέσει ένσταση για τη τελευταία φάση . Ζητούσαν 3 βολές στο φάουλ που έγινε στα τελευταία δέκατα του αγώνα . Ήταν λέει για σουτ τριών πόντων ( άρα και τρεις βολές με το σκορ να είναι 78-75 υπέρ της Βόνιτσας ).
Ο διαιτητής το έδειξε δυο βολές αφού είπαν ότι το φάουλ έγινε στο σκριν και ότι δεν ήταν σε θέση σουτ.
Η ομάδα των Ιωαννίνων κατέθεσε ένσταση μέσω βίντεο που από πληροφορίες που έχουμε υπήρχε αμφισβητούμενο φάουλ.
Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά η επιτροπή διεξαγωγής των αγώνων και η επιτροπή διαιτησίας έκανε πάλι το θαύμα τους αντί να τιμωρήσει απλά της διαιτητές ( αμφιβάλλω αν έχουν κάνει λάθος ) . Αποφάσισε το πρωτάκουστο ………
-Δηλαδή με βίντεο έκριναν την επανάληψη του αγώνα;
Το βίντεο ήταν το επίσημο ;
-Αυτό που το έχουν δει ;
Είναι πρωτοφανές για διαιτητικό πιθανό λάθος να επαναλαμβάνεται ο αγώνας.
Από πληροφορίες που έχουμε η διοίκηση του Α.Ο.Βόνιτσας ήταν προβληματισμένη για το αν θα πρέπει να κατέβει να παίξει σε ένα αγώνα πρωταθλήματος που κάποιοι θέλησαν να ξευτιλίσουν .
Παρόλα αυτά η ομάδα του Α.Ο.Βόνιτσας θα κατέβει μα παίξει κανονικά και η διοίκηση προσανατολίζεται να έχει δωρεάν είσοδο για τους φιλάθλους της ομάδας του .
Γιαυτό λοιπόν όλοι το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 17.00 στο κλειστό της Βόνιτσας για να βοηθήσουμε την ομάδα της πόλης
Ο δεύτερος ημιτελικός που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή, θα γίνει τελικά την Τετάρτη στις 11/4/2018 στο ΕΑΝΚ Ιωαννίνων.
Αναλυτικά η απόφαση:
Μετά την απόφαση της Κ.Ε.Δ./ΕΣΚΑΒΔΕ με αρ. 34/27-3-2018, η οποία επικυρώνεται από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, ο πρώτος αγώνας των PLAY – OFF της Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, θα επαναληφθεί το Σάββατο 31/3/2018 ώρα 17:00 στο ΔΑΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Ο δεύτερος αγώνας της διαδικασίας των PLAY – OFF μεταξύ των παραπάνω ομάδων που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 1/4/2018 ώρα 17:00 στα Ιωάννινα, μεταφέρεται για την Τετάρτη 11/4/2018 σε ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στα σωματεία.
xiromerobest
google page rank