Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ 7-1 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου ανάμεσα στις ομάδες ΑΜΣ Μεδεών και Α.Ο. Ελαιοφύτου με νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 7-1! 
Από την αρχή του αγώνα η Μεδεών κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου πετυχαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο 3 γκολ με τους Κάτρη (13’), Τσιούνης (32’) και αυτογκόλ(40’). 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας Κώστας Λιανός έδωσε την ευκαιρία σχεδόν σε όλους τους παίχτες να συμμετάσχουν στον αγώνα. 
Η Μεδεών πέτυχε 4 επιπλέον γκολ Κάτρης (70’), Θεοδωρέλος (αυτογκόλ75’), Σιμονιάν(83’), Ψωφάκης(88’). 
Η αντίπαλη ομάδα πέτυχε 1 γκολ κλείνοντας τη φετινή της πορεία. Η Μεδεών λοιπόν τερμάτισε στη 2η θέση εξασφαλίζοντας την δεύτερη προνομιούχο θέση στα μπαράζ ανόδου. 
Αξίζει συγχαρητήρια όλη αυτή η προσπάθεια η οποία κατάφερε να ενώσει παίχτες, παράγοντες και κόσμο, πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο: πέρυσι να παίζει στα μπαράζ παραμονής ενώ φέτος στα μπαράζ ανόδου στην Ά κατηγορία.
Η  Μεδεών φέτος μπορεί να είχε βγει και πρώτη και να ήταν πρωταθλήτρια, αν δεν δημιουργούνταν μερικά εσωτερικά προβλήματα που είχαν χαλάσει την ψυχολογία παιχτών και φιλάθλων.  Όταν αυτά ξεπεράστηκαν και όσοι αγαπούσαν την φανέλα και σεβάστηκαν την ιστορία της, τα έδωσαν όλα και η ομάδα μας ήρθε 2η στην κατάταξη της βαθμολογίας και με προνομιούχο θέση την έδρα  θα δώσει την μάχη της στα μπαράζ ανόδου. 
Τόχουμε γράψει τόσες και τόσες φορές η ομάδα δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά σε όλους και όσοι προσπάθησαν να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για οποιοιδήποτε προσωπικό σκοπό ή φιλοδοξία, ξεσκεπάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς.  
ΜΕΔΕΩΝ Κατούνας: (Λιανός), Σακκάς Σ., Παπαβασιλείου Σπ., Κατρης Γ., Τσιούνης Π. (Ψωφάκης Γ.), Βαϊνάς Θ. (Τζαβίδης Κ.), Μπύρος Β. (Σιμονιάν Γ.), Νεοφώτιστος Σπ., Ζωγάκης Γ. (Μαυρομμάτης Δ.), Θεοδωρελος Γ., Προδρομίτης Γ., Ζαρκαδούλας Χρ.
Τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.  



































google page rank