Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έβρος: Πατέρας βίαζε τις θετές του κόρες – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την κόλαση των δύο παιδιών!

Στο επίκεντρο για μια υπόθεση ανατριχιαστική ο Έβρος και η Αλεξανδρούπολη. Ο πατέρας φέρεται να κακοποιούσε εκτός από τις θετές του κόρες και ζώα...
Στο επίκεντρο για μια υπόθεση ανατριχιαστική ο Έβρος και η Αλεξανδρούπολη. Πατέρας σε χωριό πολύ κοντά στην Αλεξανδρούπολη, φέρεται να βίαζε για χρόνια τις ανήλικες θετές του κόρες. Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τα τελευταία 2 χρόνια. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η υπόθεση αυτή έφτασε στα δικαστήρια μόλις πριν μερικές ημέρες.
Ο πατέρας μάλιστα φέρεται να κακοποιούσε εκτός από τις θετές του κόρες και ζώα. Μετά από καταγγελίες και στόματα που άνοιξαν, οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν έρευνες ενώ οι δυο θετές κόρες όταν άρχισαν οι έρευνες, είχαν ήδη ενηλικιωθεί και κλήθηκαν σε κατάθεση. Ο «πατέρας» καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από εφετείο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.
Από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση αυτή, λέγεται μάλιστα ότι στο χωριό πολλοί είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει αλλά κανείς δε μιλούσε… κάτι που λέγεται και για την υπόθεση της Λέρου που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.
Παρέμβαση εισαγγελέα για τη φρίκη στη Λέρο
Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, προκάλεσε το θέμα των φρικιαστικών καταγγελιών για την κακοποίηση των τριών παιδιών στη Λέρο από τους γονείς τους. Με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Κώ, η κυρία Δημητρίου ζητά να εξεταστούν τα παιδιά από ειδικούς παιδοψυχιάτρους, να φύγουν από τη Λέρο προκειμένου να εγκατασταθούν σε ειδική δομή ώστε να λάβουν τη «φροντίδα» που απαιτείται και να ερευνηθεί εφόσον υπάρχει και τέταρτο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο πάσχει από νοητική στερηση, αν και αυτό εχει κακοποιηθεί.
Η περιγραφή της φρίκης
Οι γονείς, φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους και μάλιστα, φέρονται να είπαν ότι το απολάμβαναν κιόλας! Ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά τους, είναι και ένα με νοητική υστέρηση, το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες, έσπαγαν στο ξύλο.
Από τα πιο ανατριχιαστικά σημεία της περιγραφής των γονέων, είναι το σημείο που αναφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σταματούσαν τους βιασμούς μόνο όταν τα παιδιά άρχιζαν να κλαίνε ενώ κάποιες φορές, οι γονείς χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα…

Πηγή: alexpoli.gr
google page rank