Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Hora paradise στην Βόνιτσα ένα club που έχει μια ιστορία πάνω από τριάντα χρόνια λειτουργίας

                         

Το Ηora Paradisο club βρίσκετε στην Βόνιτσα δίπλα στο εκκλησάκι της Παναγιάς, πίσω από το κάστρο στην περιοχή Χώρα, όπου πήρε και το όνομά του. Σε ένα πραγματικό παραδεισένιο περιβάλλον μιας και βρίσκεται ανάμεσα στα δένδρα.

Είναι ένα καθεαυτού καλοκαιρινό σαλόνι μουσικής ανάμεσα από τα δένδρα τα οποία διακοσμούν και το χώρο του πίσω από το κάστρο, δίπλα στο ποταμάκι των ονείρων και τη θάλασσα του Αμβρακικού. Απέναντι όταν χαράζει αντικρίζεις την Αγία Παρασκευή. 


Είναι ένας νυχτερινός τόπος συνάντησης της νεολαίας της Βόνιτσας ο οποίος κατέβασε ρολά στις 9/9/2017 για την περσινή καλοκαιρινή σαιζόν. 

Με δυνατή μουσική χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο σημείο που είναι. 

Οι ώρες λειτουργίες ήταν μεταμεσονύκτιες και πρωινές. 
Είναι ένα από τα καλύτερα στο είδος του στην δυτική Ελλάδα άλλο τέτοιο μπορείς να βρεις στην Πρέβεζα ή στην Άρτα.
Όλα ήταν ένας συνδυασμός με το χώρο και το περιβάλλον. Αν το έβλεπες την μέρα δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που αντίκριζες την νύχτα που με τον κατάλληλο φωτισμό και την ξεχωριστή μουσική του έμπαινες μέσα και ταξίδευες. 
Το club ανοίγει κάθε χρόνο τον Ιούλιο. Στο κατώφλι του έχουν διαβεί χιλιάδες νέοι της περιοχής μας. Πολλές φορές έχουν παρουσιαστεί και αρκετοί καλλιτέχνες live. 
Σίγουρα το Ηora Paradisο club είναι ένα από τα καλύτερα στο είδος του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.
Φυσικά στην μικρή κοινωνία της Βόνιτσας άκουγες και τις αντίθετες φωνές, το Hora paradise όμως έχει κερδίσει την νεολαία της περιοχής για πολλά χρόνια τώρα.
Το club αυτό «έκοβε» την Λευκάδα και Πρέβεζα, δηλαδή συγκρατούσε την νεολαία που με μηχανάκια και αυτοκίνητα πήγαιναν και ήταν επικίνδυνος ο γυρισμός μιας και υπήρχε η επήρεια του αλκοόλ. 
Είναι ένας νυχτερινός πόλος έλξης της Βόνιτσας κυρίως για την νεολαία αλλά και για ανθρώπους μεσαίας ηλικίας. 
Όταν «κάνουν νύχτα» έτσι ονομάζουν οι Βονιτσάνοι και οι Βονιτσάνες το ξενύχτι, το γλέντι, εννοούν στο Ηora Paradisο club, θα γυρνούσαν τουλάχιστον και πάλι στα σπίτια τους, αν πήγαιναν αλλού δεν ξέρουμε όμως. 
Ένας από τους προηγούμενος ιδιοκτήτες παρέδωσε όπως το είχε δηλώσει από πέρσι δεν απομένει να δούμε τι θα γίνει φέτος. 
Δεν έχει σχέση εμείς αν είμαστε υπέρ η κατά αυτής της διασκέδασης, στα υπέρ και τα κατά, σχέση έχει πως πολλοί νέοι γλύτωσαν τα νυχτερινά ατυχήματα από και προς την Λευκάδα και Πρέβεζα.
Πάντως η νεολαία της Βόνιτσας ψάχνεται ποιο θα είναι το καλοκαιρινό της νυχτερινό στέκι εκτός παραλίας.
Ένας επιχειρηματίας ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή να ασχοληθεί με αυτό το club δεν ξέρουμε όμως αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που υπάρχουν.















ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ LIVE ME TON ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 2017

























ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΑ ΤΟ CLUB 








google page rank