Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Θρήνος για την 18χρονη Μαρία – Σκοτώθηκε λίγες ώρες μετά την επιτυχία της στις Πανελλήνιες 2018

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 03.30 τα ξημερώματα, με μια 18χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.
Το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν νεαρό σοβαρά τραυματισμένο.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, τα δύο παιδιά βγήκαν χθες το βράδυ, όπως χιλιάδες άλλα σε όλη την Ελλάδα, να γιορτάσουν την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2018.
Η Μαρία Κ. 18 ετών, απόφοιτη του 8ου Λυκείου Ηρακλείου, πέτυχε την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ενώ ο φίλος της, Γρηγόρης Γ., επίσης 18 ετών, απόφοιτος του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.
Στην επιστροφή, όμως, παραμόνευε ο θάνατος.
Κάτω από συνθήκες που ερευνά η αστυνομία, τα δύο παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι, έπεσαν πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η Μαρία έχασε ακαριαία τη ζωή της.
Ο Γρηγόρης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβάλλεται από τις 08:00 το πρωί σε χειρουργική επέμβαση, φέροντας κατάγματα.
Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 18χρονης Μαρίας
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία της κατοικία την 18χρονη Μαρία
Ανείπωτη θλίψη για την 18χρονη Μαρία, η οποία έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα πριν προλάβει καλά – καλά να χαρεί την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Η είδηση του χαμού της 18χρονης έπεσε σαν ”κεραυνός” εν αιθρία ενώ απαρηγόρητοι είναι φίλοι, γνωστοί και συγγενείς για την κοπέλα που δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.
Το 18χρονο κορίτσι υπενθυμίζεται ότι επέβαινε σε δίκυκλη μηχανή την οποία οδηγούσε ο νεαρός φίλος.Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή εξετράπη της πορείας της, χτύπησε σε στύλο της ΔΕΗ στην περιοχή Μεσαμπελιών επί της οδού Μενεξέδων, λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί η κοπέλα, η οποία δεν άντεξε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο 18χρονος. Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Ιωάννη Τασόπουλο ο 18χρονος φέρει ορθοπεδικά τραύματα και εισήχθη στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
Όπως αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο neakriti.gr, η επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου στις 3:30 το μεσημέρι με επιτυχία. Ο νεαρός θα νοσηλευτεί στην Ορθοπεδική Κλινική, ενώ βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.
e-maistros
google page rank