Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Σοβαρό επεισόδιο στο Πόρτο Κατσίκι- ξυλοδαρμός με τραυματισμό 38χρονου τουρίστα

Επεισόδιο ξυλοδαρμού σε βάρος 38χρονου τουρίστα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη γνωστή παραλία Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή στάθηκε αρχικά λεκτικός διαπληκτισμός μεταξύ 71χρονου άνδρα και ενός τουρίστα, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με την οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τσακωμός ξεκίνησε για μια θέση παρκινγκ, με τους δύο άνδρες να ανταλλάζουν βαρύς χαρακτηρισμούς.
Λίγη ώρα αργότερα, στην επιστροφή της οικογένειας τουριστών από την παραλία, δύο αυτοκίνητα τους έκλεισαν τον δρόμο, ενώ τρεις άνδρες επιτέθηκαν στον 38χρονο τουρίστα και τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον με τα χέρια.
Ο άνδρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η έντρομη σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία. Οι άνδρες που επέβαιναν στα δύο οχήματα είχαν ήδη φύγει από το σημείο του συμβάντος, ενώ ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες, 25χρονος, είναι γιός του 61χρονου που είχε αρχικά διαπληκτιστεί με τον 38χρονο τουρίστα.
Οι φερόμενοι ως δράστες αναζητούνται για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, από την αστυνομία, ενώ συνελήφθη ο ηλικιωμένος, ως ηθικός αυτουργός του συμβάντος.
Για το περιστατικό μάλιστα έφτασε και σχετική καταγγελία σε μέσα ενημέρωσης, που καταδεικνύει ως υπαίτιους της επίθεσης επαγγελματίες της περιοχής.
«Βάσει κατάθεσης του τραυματισμένου και πληροφοριών της αστυνομίας η επίθεση διήρκησε περίπου 10 λεπτά, με τους δράστες να καταφέρνουν σοβαρά τραύματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο θώρακα του τουρίστα. Με το πέρας της επίθεσης τα δύο ντόπια οχήματα των ημεδαπών έφυγαν προς αντίθετες κατευθύνσεις αφήνοντας το θύμα αιμόφυρτο, το όχημα του διαλυμένο και την οικογένειά του σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία και το ασθενοφόρο κατέφθασαν στο σημείο της επίθεσης αρκετή ώρα μετά την επίθεση, βάσει μαρτυρίας των θυμάτων, με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφύγουν της αυτόφωρης διαδικασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο βίαιο περιστατικό που σημειώνεται στην περιοχή τη φετινή σεζόν, στο οποίο εμπλέκονται οι εν λόγω ντόπιοι επιχειρηματίες», αναφέρει καταγγελία.
agriniopress
google page rank