Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Αιτωλικό: Η αµέλεια οδήγησε τον Νίκο στο θάνατο… (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Εγκαταλελειµµένο το αγροτικό δίκτυο της Σταµνάς – Ο κίνδυνος καραδοκεί καθηµερινά
H αµέλεια των αρµοδίων πιθανολογείται ότι ήταν µία απ’ τις αιτίες που οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο Νίκο Μπούρο, που πριν από λίγες ηµέρες καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.
Σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις πολλών κατοίκων, που καθηµερινά διασχίζουν τον συγκεκριµένο δρόµο µε τα τρακτέρ τους, ο 19χρονος προσπάθησε να αποφύγει το σκαλοπάτι που σχηµατίζεται από την φθορά της ασφάλτου και κινήθηκε αριστερά, µε αποτέλεσµα η ρόδα να βγει εκτός δρόµου και να ακολουθήσει η ανατροπή του βαρέος οχήµατος το οποίο τον καταπλάκωσε.
Αν όµως ο δρόµος είχε συντηρηθεί, ίσως ο Νίκος δεν θα είχε χάσει τη ζωή του. Και εδώ έρχεται να αναδειχθεί η τραγική κατάσταση του αγροτικού δικτύου της Σταµνάς που ξεπερνά τα 40 χιλιόµετρα. Στο δίκτυο αυτό καθηµερινά κινούνται εκατοντάδες τρακτέρ, γεωργικά µηχανήµατα και αυτοκίνητα, που κάνουν ακροβατικά για να περάσουν, όπως λέει ο αγρότης, Δηµήτρης Καζάκος.
Όλοι οι αγροτικοί άξονες βρίσκονται σε κακά χάλια που γίνονται χειρότερα κάθε φορά που βρέχει. Είναι µαθηµατικώς βέβαιο ότι το εν λόγω δυστύχηµα δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο, αν δεν παρθούν µέτρα…Το μοιραίο τρακτέρ









aixmi-news.gr
sinidisi
google page rank