Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Το βιβλίο «Καλά Νιάτα, Καλά Γεράματα» του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή παρουσιάζεται στην Αθήνα

Η συμπεριφορά, η συντροφικότητα και οι σχέσεις μεταξύ των νεαρών, αλλά και ηλικιωμένων ζευγαριών μπαίνει στο μικροσκόπιο του νέου βιβλίου του Δημήτρη Τριαντακωνσταντή.
Το Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΑΠΑΔ) του Παντείου Πανεπιστημίου παρουσιάζει την λογοτεχνική διάσταση του Ερευνητή του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Δρ. Δημήτρη Τριαντακωνσταντή και μαζί με την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και τις Εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του: «Καλά Νιάτα-Καλά Γεράματα», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 12.15μμ στο Αμφιθέατρο Σ. Καράγιωργα 1 του Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωφ. Συγγρού 136, Αθήνα (σταθμός ΜΕΤΡΟ: Συγγρού – Φιξ).

Προλογίζει η πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου κα Ισμήνη Κριάρη. Συντονίζει ο Φώτης Καρύδας, δημοσιογράφος.
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
12:15 μ.μ. – 12:30 μ.μ.
– Προσέλευση
12:30 μ.μ. – 12:35 μ.μ.
– Έναρξη της εκδήλωσης από τον δημοσιογράφο, Φώτη Καρύδα απο την Κατουνα 
12:35 μ.μ. – 12:45 μ.μ.
– Ισμήνη Κριάρη, πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου
12:45 μ.μ. – 12:55 μ.μ.
– Κωνσταντίνος Μπίθας, Καθηγητής της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου
12:55 μ.μ. – 1:05 μ.μ.
– Παναγιώτης Κοντός, Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας
1:05 μ.μ. – 1:15 μ.μ.
– Λίγα λόγια από τον συγγραφέα, Δημήτρη Τριαντακωνσταντή
1:15 μ.μ. – 1:30 μ.μ.
– Ερωτήσεις – Συζήτηση
 Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Π. Τριαντακωνσταντής κατάγεται από την Πογωνιά (Ακτίου Βόνιτσας), είναι Γεωπόνος και εργάζομαι ως Ερευνητής στο Ινστιτούτο Εδαφοϋδατικών Πόρων του ΕΛΓΟ – «ΔΗΜΗΤΡΑ». Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Διαχείριση Περιβάλλοντος (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στα GIS & Remote Sensing (University of Greenwich, UK). To 2006 ανακηρύχθηκε Διδάκτορας Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και της Χωρικής Στατιστικής. Έχει επίσης πραγματοποιήσει Μεταδιδακτορική Έρευνα στο Newcastle University (UK), στο ESF – State University of New York (USA) εργαζόμενος σε πρόγραμμα της NASA, στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ). Είναι συγγραφέας αρκετών επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.
google page rank