Ετικέτες

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στην Πάλαιρο. Αρχικά μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας ξεκίνησε η δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής χοροστατούντος του Ιερέα της Παλαίρου πατέρα Κωνσταντίνο Γατσούλη.
 Στη συνέχεια ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση στην οποία έλαβαν μέρος τα σχολεία καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Δημήτριος στην συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και  έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον Πρόεδρο της κοινότητας Στάχτιαρη Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Φραδέλο Κώστα, τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, τα Σχολεία, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου Άγιος Δημήτριος και τον Εικαστικό Σύλλογο Χρώματα. Μετά τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων και εν συνεχεία έγινε ανάκρουση εθνικού ύμνου και έπαρση της σημαίας.
Μετά το πέρας της τελετής το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Δημήτριος χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.
Επίσης στους επισήμους ξεχωρίσαμε τους Δημοτικούς συμβούλους κ. Κατσαμπίρη και κ. Μπαλατσούρα όπως και τους τοπικούς συμβούλους αντιπρόεδρο κ. Σιδερά και Τσαντιώτη  ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: