Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΟΥΝΑ: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ




Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στην Κατούνα με την εξέχουσα παρουσία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη.
Οι Καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα, ανήγγειλαν την επέτειο του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.  Mετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  σημαίες των σχολείων και οι αρχές παρακολούθησαν την   δοξολογία και τον πανηγυρικό της ημέρας από την δασκάλα Χρύσα Γκιζα , στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου χοροστατούντος του Ιερέα Αναστασίου Παναγιώτη. Στην συνέχεια έξω στο Ηρώο της Κατούνας ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων. Τελετάρχης ήταν ο Γυμναστής του Γυμνασίου - Λυκείου Κατούνας κ. Παναγιώτης Τάγκαλος
Πρώτος στεφάνι κατέθεσε ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης και ακολούθησαν οι: πρόεδρος του χωριού Καφρίτσας Θωμάς, ο Διοικητής του Α.Τ. Κατούνας κ. Κόκκιος Δημήτριος, για την Εθνική αντίσταση ο Προδρομίτης Σωτήρης, για το Δημοτικό Σχολείο η διευθύντρια Τσιλίκη Μαρία, ο Λυκειάρχης κ. Νταλαπέρας Απόστολος, ο Γυμνασιάρχης Αλεξανδρής Θεόδωρος, το ΚΔΑΠ, το Νηπιαγωγείου και ο παιδικός σταθμός, ο πρόεδρος από τα Αχυρά κ. Αχυριάτης Απόστολος. 
ΟΙ Σύλλογοι: Αγροτικός Σύλογος Τσιβγέλης Φώτης, πολυτέκνων Μπακογιώργος Αποστόλης, Τοπικός Πολιτιστικός η κα. Ζωζάκη, Γυναικών η κα Χαλιμούδρα, Ιππικός κ. Λύσαρης και για τον ιστορικό αθλητικό και μορφωτικό Σύλλογο Μεδεών Κατούνας ο κ. Πετίνης κ.α. 
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας. 

Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου από την Φιλαρμονική Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Στην συνέχεια ακολούθησε παρέλαση των σχολείων της Κατούνας στην κεντρική οδό υπό τους ήχους που παιάνιζε για πρώτη φορά η φιλαρμονική της Κατούνας που κέρδισε και τις εντυπώσεις.
Επίσης στους επισήμους εκτός απο αυτούς που αναφέραμε παραπάνω ήταν και Η δημοτική Σύμβουλος,γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιπρόεδρος στο Κέντρο Μέριμνας Αθηνά Καρέλου, από την Αντιπολίτευση ο Καραμάνης Θωμάς, και η Αφροδίτη Μπουμπούλη-Φραγκογιάννη. 
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες 














































































google page rank