Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι εργασίες στο Παλιό κοιμητήριο Κατούνας. Έκκληση του πρόεδρου της Κατούνας "ενημερώστε μας το συντομότερο για να προχωρήσουν οι εργασίες"

Ο Πρόεδρος της Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας κάνει έκκληση προς τους κατοίκους της όπως και στους ετεροδημότες να έρθουν σε επαφή με το αρμόδιο γραφείο στο Δημαρχείο Κατούνας και την αρμόδιο υπάλληλο Νάνσυ Παπακωνσταντή τηλ. 2646360206 έτσι ώστε να ενημερώσουν ποιοι θέλουν από τα παλιά μνήματα που έχουν μεταφέρει τα οστά των δικών τους ανθρώπων στο Νέο κοιμητήριο να γκρεμισθούν, έτσι ώστε να βρεθεί χώρος για να ανοίξουν διάδρομοι. 
Θωμάς Καφρίτσας 
Πρόεδρος Κατούνας 

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ για την απαράδεκτη κατάσταση στο παλιό κοιμητήριο της Κατούνας, πάρθηκε η απόφαση για την αναμόρφωση του χώρου. 
Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες, γκρεμίστηκε ο μαντρότοιχος σε δύο σημεία και άρχισαν σε πρώτο στάδιο να μεταφέρονται τα μπάζα και οι πέτρες. 
Για να γίνει ο χώρος όμως, όπως αρμόζει σε ένα κοιμητήριο πρέπει να γίνουν πολλές εργασίες που θα κρατήσουν μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το KATOUNA NEWS αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν. 

























google page rank