Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ 3-0 ΕΣΠΣ Π-Λ.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Πρέβεζα και τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Πλαγιάς με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 3-0 και βέβαια να παραμένουν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας το εφτά στα εφτά.

Το ματς:
Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 3΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Δήμα από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου (1-0). Στο 9΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Σταμουλάκη Γ. αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο 11΄ μακρινό σουτ από τον Γεωργίου με τον τερματοφύλακα της Πλαγιάς να αποκρούει αλλά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 16΄πάλι ο ΠΑΣ Πρέβεζα βρέθηκε να απειλεί την εστία του Καταγή Π. με σουτ του Τσάλα.
Στο 33΄σουτ από τον Σταματέλο του ΠΑΣ Πρέβεζα με την μπάλα να βρίσκει τα δυο πλάγια δοκάρια της εστίας της Πλαγιάς και να καταλήγει εκτός εστίας, ενώ στο 35’ ο Τσάλας απείλησε ξανά την εστία των φιλοξενουμένων με σουτ αλλά και εκεί το σκορ έμεινε στο 2-0. Στο 39΄σουτ του Πανταζή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα με την μπάλα να περνάει ξυστά από το γάμα της εστίας της Πλαγιάς καταλήγοντας άουτ ενώ πριν το σφύριγμα του ημιχρόνου ο ΠΑΣ Πρέβεζα είχε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Τσάλα αλλά και εκεί χωρίς να αλλάξει κάτι με το σκορ να παραμένει στο 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΣ Πρέβεζα να υπερτερεί επί του Α.Ο. Πλαγιάς τόσο σε κατοχή αλλά και σε φάσεις. Στο 55΄ο Καζούκας έδωσε μια ωραία πάσα στον Τριάντο αλλά με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας παραμένοντας το 2-0. Στο 71΄και 72΄η ομάδα της Πρέβεζας πίεσε πολύ την άμυνα της Πλαγιάς αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ενώ την λύση έδωσε ο Κόκκαλης στο 90΄στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Πλαγιάς μετά από πάσα του Γεωργίου διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΝΑΣΤΟΣ – ΡΑΠΤΗΣ
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΗΜΑΣ): ΚΟΤΣΙΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ELEZI, ΔΗΜΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ (ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ 80΄), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ (ΓΚΙΝΙ 63΄), ΤΣΑΛΑ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ (ΚΟΚΚΑΛΗΣ 63΄), ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ (ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 83΄).
Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ): ΚΑΤΑΓΗΣ Π, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ 46΄), ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Ε., ΠΑΞΙΝΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Ε. (ΚΑΤΑΓΗΣ Β. 75΄), ΜΩΡΑΪΤΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ 80΄).
Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα:














gosports.gr
google page rank