Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου


 Σε θερμό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό.
Παρουσία του Δημάρχου, όλου του προσωπικού από τις 2 δομές του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι (Αστακού και Φυτειών), των 3 ΚΔΑΠ (Αστακού-Κανδήλας-Φυτειών), μελών του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Δημοτικών Συμβούλων και με την ευλογία του Πάτερ Δημήτριου Τέγα έγινε για μια ακόμη χρονιά η κοπή της Πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
......

Ύστερα, ο Πρόεδρος  κ. Γεωργούλας Κων/νος χαιρέτησε την εκδήλωση. Ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και τα μέλη του ΔΣ, που με ομόφωνες αποφάσεις έφτασαν την Κοινωφελή Επιχείρηση σε ένα πολύ καλό επίπεδο, με δραστηριότητες, με προσωπικό που κάθε χρόνο είναι αυξανόμενο, ενώ δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι τήνει προς τη μονιμοποίηση. Δήλωσε αρωγός και συμπαραστάσης στη λύση αυτού του προβλήματος των εργαζομένων όλα αυτά τα χρόνια και σημείωσε πως θα κάνει τα μέγιστα για την επίτευξη αυτού του σκοπού με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο άνοιγμα μιας επιπλέον θέσης Κοινωνικού Λειτουργού, δυνατότητα που δίνεται από το κράτος και χρήζει εκμετάλλευσης με σκοπό την επέκταση του προγράμματος και στην Αλυζία μελλοντικά με μόνιμο πλέον προσωπικό. Ευχήθηκε η επιχείρηση να συνεχίσει την δημιουργική της πορεία και την φετινή χρονιά υλοποιώντας όλα όσα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δράσης της, τα οποία θα μείνουν ως παρακαταθήκη στην Κοινωφελή και για τους συνεχιστές της. Ολοκληρώνοντας ευχήθηκε υγεία και αγάπη σε όλο το προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ύστερα  ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Δεσμεύτηκε ότι εντός του μηνός θα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι, ενώ ευχήθηκε και το προσωπικό του προγράμματος των ΚΔΑΠ μελλοντικά να έχει την ίδια κατάληξη. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς, το προσωπικό και τα μέλη του ΔΣ που προσφέρουν αξιόλογο έργο για το Δήμο και διαχειρίζονται προγράμματα σημαντικά για μικρά παιδιά  και για ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες.

Εν συνεχεία, το λόγο έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κολοβός, κ. Τζαχρήστας, κ. Κακούρης και κ. Τσάρκος που ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία, δίνοντας τα συγχαρητήρια σ’ αυτή την πορεία της Κοινωφελούς και ευχήθηκαν να συνεχίσει κατά τον ίδιο τρόπο μελλοντικά και καλύτερα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πάτερ Δημήτριος Τέγας, ο Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τσάρκος Βασίλειος, κ. Κακούρης Ηλίας, κ. Κολοβός Χρήστος, κ. Τζαχρήστας Παναγιώτης, το μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου κ. Κολλιάς Ιωάννης και όλο το προσωπικό των 3 ΚΔΑΠ και του Βοήθεια στο σπίτι.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία!





google page rank