Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Στις 29 Αυγούστου η ορκωμοσία του Ν. Φαρμάκη

Στις 29 Αυγούστου προγραμματίζεται η ορκωμοσία του νέου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και των μελών του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Στις αρχές του ίδιου μήνα θα ξεκινήσει ο Νεκτάριος Φαρμάκης τις επαφές με τους αιρετούς για τη συγκρότηση της περιφερειακής αρχής.

Οι πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι δύο είναι οι χώροι που εξετάζονται για την τελετή ορκωμοσίας από το Ν. Φαρμάκη και τους συνεργάτες του. Από την 1η Σεπτεμβρίου ο νέος περιφερειάρχης θα βρίσκεται στη θέση του για να αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του.
Αξιοποιεί το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου, για να ολοκληρώσει το πολιτικό οργανόγραμμα της νέας περιφερειακής αρχής. Αυτή την περίοδο καταλήγει στα πρόσωπα (μη αιρετά) που θα τον πλαισιώσουν και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τις επαφές με τα εκλεγμένα μέλη της παράταξής του, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για την αξιοποίησή τους. Ο Ν. Φαρμάκης έχει εκφράσει την άποψη ότι υπάρχει δουλειά για όλα τα μέλη της παράταξης, εκλεγμένα και μη, που θέλουν να συνδράμουν την συλλογική προσπάθεια που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες από σήμερα.
Παράλληλα, ο Ν. Φαρμάκης συνεχίζει τις επαφές του με υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να ενημερωθεί σχετικά με τα καθήκοντά τους και τα ζητήματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιό τους. Συνομιλητές του Ν. Φαρμάκη έλεγαν στην «Π» ότι ο νέος περιφερειάρχης δηλώνει ικανοποιημένος από το επίπεδο της συνεργασίας που συνάντησε στις επαφές που είχε ως τώρα.
google page rank