Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Τελικά ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Παλαίρου; Με μεγάλες θερμοκρασίες η αναμέτρηση-Game of Thrones

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στην Πάλαιρο δεν εξέλεξαν πρόεδρο από την πρώτη Κυριακή όπως ήταν αναμενόμενο. Οι εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι είναι επτά από τους συνδυασμούς που έλαβαν μέρος 
Η πρώτη εικόνα είναι η ήττα του σημερινού προέδρου Δημήτρη Στάχτιαρη, που παρόλο που πήρε περισσότερους ψήφους από τις προηγούμενες εκλογές ήρθε δεύτερος στον συνδυασμό του. 

Οι επτά εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι που καλούνται σε λίγες μέρες να ψηφίσουν για πρόεδρο είναι: 

Από το συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» του Γιώργου Αποστολάκη εκλέχτηκαν Ρούφης Αχιλλέας του Κων/νου, Στάχτιαρης Δημήτριος του Όθωνα και Δελαπόρτας Κώστας Δημητρίου. 

Από το Συνδυασμό του «Συμφωνία Ελπίδας» του Δημήτρη Μασούρα εκλέχτηκε ο Γαρίδας Χρήστος του Θεοδώρου. 
Και από τον Συνδυασμό «Κύμα Αλλαγής» Λίτος Αθανάσιος του Σπυρίδωνος, Χασακή Ελένη του Λάμπρου και Μπουρδούβαλης Δημήτριος του Παναγιώτη. 
Οι δύο τοπικοί σύμβουλοι που διεκδικούν την προεδρία της Παλαίρου είναι ο Λίτος Αθανάσιος και ο Ρούφης Αχιλλέας. 
Καθοριστικό ρόλο εδώ παίζει η ψήφος του Χρήστου Γαρίδα που εκλέχτηκε με το Μασούρα, μιας και οι δύο άλλες παρατάξεις εξέλεξαν από τρεις συμβούλους. 
Οι πρόεδροι της Βόνιτσας, Παλαίρου και Κατούνας που είναι τα μεγαλύτερα χωριά παίζουν σπουδαίο ρόλο στην Διοίκηση του Δήμου. Η Κατούνα τελείωσε από την πρώτη Κυριακή και εξέλεξε πρόεδρο με 50+1. 

Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τις αναμετρήσεις υποψηφίων προέδρων των υπόλοιπων χωριών του Δήμου μας μιας και οι μέρες πλησιάζουν.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank