Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Αυγουστιάτικη αναμέτρηση για την προεδρία της Βόνιτσας - Game of Thrones



Με το σύστημα της αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» στην Βόνιτσα στις κοινοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 δεν  εκλέχτηκε πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή. Οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν από τις παρατάξεις είναι εφτά, ενώ από αυτούς οι δύο έχουν δικαίωμα να ψηφιστούν σαν πρόεδροι. 

Οι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν είναι: Ο Δημάκας Δημήτριος του Γεωργίου Ζουμή Ελισάβετ του Δημητρίου από τον Συνδυασμό «Κύμα αλλαγής» του υποψηφίου Αθανασίου Κασόλα. 

Ο Κατσαράς Θεόδωρος του Γεωργίου  και ο Καράλης Χρήστος του Σπυρίδωνος   από τον Συνδυασμό «Συμφωνία Ελπίδας» του Υποψηφίου Δημήτρη Μασούρα. 

Ο Χασακής Χρήστος του Ζώη, ο Μασούρας Κώστας του Δημητρίου και ο Μάρης Φώτης του Χρήστου από το συνδυασμό Δύναμη Πολιτών με υποψήφιο και εκλεγμένο Δήμαρχο τον Γεώργιο Αποστολάκη. 
Να λοιπόν που αναμένεται μια μεγάλη αναμέτρηση στην Βόνιτσα μεταξύ του σημερινού Προέδρου Χρήστου Χασακή και του Δημήτρη Δημάκα. 
Στην αναμέτρηση αυτή όπως ορίζει ο σημερινός νόμος (εκτός και αλλάξει κάτι) θα ψηφίσουν οι επτά εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι ένα από τους δύο για πρόεδρο.
Στην συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε την αναμέτρηση της Παλαίρου αλλά και άλλα χωριά που θα γίνουν διαδικασίες. 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 




google page rank