Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΤΕΛΙΚΑ ΝΕΡΟ ΚΟΡΠΗΣ !!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ........ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ 

Το πιο ονομαστό νερό από τις αρχές του 20ου αιώνα για τις ιδιότητές του. Πηγάζει από τη φημισμένη για τις πηγές της περιοχή Κορπή, στα Ακαρνανικά Βουνά, ένα περιβάλλον ολότελα φυσικό και προστατευμένο, όπου ο συνδυασμός του πλούτου των επιφανειακών και υπόγειων νερών της περιοχής, δημιούργησαν τις ιδανικές συνθήκες για την εμφάνιση πολλών ιαματικών πηγών στο πέρασμα των ετών. Για δεκάδες χρόνια τώρα, τα νερά της Αιτωλοακαρνανίας θεωρούνται "θησαυρός της χώρας", ενώ εκατοντάδες επισκέπτες σπεύδουν κάθε χρόνο στις ενεργειακές πηγές της είτε για τις ιαματικές ιδιότητες τους ή για το φυσικό περιβάλον του χώρου.
Το εργοστάσιο Κορπή που βρίσκεται λίγο έξω από την Βόνιτσα στην περιοχή Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας στοχεύει στο να μεταφέρει με τον πιο αγνό τρόπο το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή κοντά σας.
Μια τεράστια έκταση που βρίσκεται μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα και δεν κινδυνεύει από αστικά λήμματα, φιλοξενεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη. Με πλήρες ανοξείδωτο δίκτυο νερού, με μικροβιακά ελεγχόμενα εμφιαλωτήρια στα οποία ασκείται πλήρης έλεγχος θερμοκρασίας και υγρασίας, με ό,τι πιο νέο από άποψη τεχνολογίας και αυτοματισμού, με γρήγορες και αποτελεσματικές γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης, το εργοστάσιο Κορπή αποτελεί εγγύηση για την άριστη ποιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή.


google page rank