Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τρία χρόνια χωρίς τον Νίκο.... Μνημόσυνο του Αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη από την Πάλαιρο την Δευτέρα 23/9/2019 στον Άγιο Ανδρέα Παλαίρου

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8.00 πμ θα τελεσθεί μνημόσυνο 3 χρόνων για τον Αντιδήμαρχο Νικόλαο Τσακάλη στον άγιο Ανδρέα (κοιμητήριο) Παλαίρου. 

Λίγα λόγια για τον Νίκο 
O Νίκος Τσακάλης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών τρέχοντας για την επίλυση των προβλημάτων της Παλαίρου και ολόκληρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, στις 26/9/2016 όπου είχε μεταβεί στην Αθήνα.
Ήταν γεννημένος το 1956 στην Πάλαιρο, μέλος φτωχής, αγροτικής οικογένειας όπως οι περισσότεροι, αγωνίστηκε από μικρό παιδί και κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, αλλά και ένας υπέροχος οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών. Ο Νίκος Τσακάλης ήταν ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική αυτοδιοίκηση μιας και ασχολήθηκε πολλές τετραετίες. 
Ήταν 5 φορές εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση παίρνοντας τους περισσότερους σταυρούς, ξεκινώντας από κοινοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος επί Κώστα Βίτσα στο Δήμο Κεκροπίας (Παλαίρου), στην συνέχεια δημοτικός Σύμβουλος το 2010 στον Καλλικρατικό δήμο Ακτίου – Βόνιτσας , ενώ το 2014 εκλέχθηκε εκ νέου και τοποθετήθηκε Αντιδήμαρχος από τον δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη. 
Ένας άνθρωπος που δούλεψε σκληρά και με αυταπάρνηση για τον τόπο του, ένας άνθρωπος που αποτέλεσε σύμβολο για την περιοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας άνθρωπος που έβαζε το στήθος μπροστά για την Πάλαιρο.
google page rank