Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Με χατ τρικ Τσιούνη πέρασε η Θύελλα από Πάλαιρο


Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της Α φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2019-2020 ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Παλαίρου και τον φιλοξενούμενο ΠΑΣ Θύελλα 2015, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τελικό σκορ 2-3.
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγωνιστικό χώρο είχαν οι γηπεδούχοι όπου στο 9΄ο Λυγκούνης βρέθηκε μόνος να κυνηγάει την μπάλα αλλά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Στασινό να προλαβαίνει και να κρατάει το 0-0. Στο 19΄οι φιλοξενούμενοι απαντάνε στην απειλή με κεφαλιά του Τσιούνη αλλά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 37΄ο Α.Ο. Παλαίρου βρίσκει δίχτυα με τον Perez Morales μετά από μια ωραία πάσα του Καλέμι κάνοντας το 1-0. Η απάντηση από τον ΠΑΣ Θύελλα ήρθε τρία λεπτά αργότερα στο 40΄με τον Τσιούνη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά νικώντας τον Κυριακίδη και φέρνοντας το ματς στα ίσια 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄ο Τσιούνης έβαλε αλλά ένα γκολ στο πουγκί του δίνοντας το πάνω χέρι στους φιλοξενούμενους 1-2. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι παίχτηκε με ψιλές μπαλιές και χωρίς κάποια καλή φάση έως το 70΄οπου ο Τσιούνης διαμόρφωσε το 1-3 πετυχαίνοντας χατ τρικ στον σημερινό αγώνα, Στο 83΄ο Καλέμι μείωσε σε 2-3 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Π-Λ.
Διαιτητής: Χουλιάρας Δ.
Βοηθοί: Κέφης Γ. – Γκαρτζονίκας Η.
Α.Ο. Παλαίρου (Μπάκας): Κυριακίδης, Τσακάλης, Σταχτιάρης, Μπάκας, Τριαντακωνσταντής, Μπάτσος, Μπουρδούβαλης (Κυριακίδης 57΄), Perez Morales, Λυγκούνης (Ψυχογιός 61΄), Χασακής (Ματσίνγκος 57΄), Καλέμι.
ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Στασινός): Στασινός, Τζαμάλης, Γουρούνας (Βασιλάρης 63΄), Κοκώνης, Μήτσης, Ζοτάϊ (Φουρλής 84΄), Τσιούνης, Αποστολάκης (Μακρής 52΄), Κοσυφαρίνης, Καβαλλάρης, Μπαρλαγιάννης (Καπότης 70΄).
Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.
google page rank