Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Με μεγάλη νίκη έφυγε το Μοναστηράκι μέσα από το Νυδρί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας

Με το διπλό έφυγε η ομάδα του Μοναστηρακίου σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από το Νυδρί αφού επιβλήθηκε του Οδυσσέα Νυδριού με 2-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25’ με γκολ του Καβαλλάρη για το 0-1, ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι από τον ίδιο από απευθείας φάουλ. Στο 36’ ο Κοσυφαρίνης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους για το 0-2 του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οδυσσέας Νυδριού πήρε μέτρα στο γήπεδο, είχε τις ευκαιρίες και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 75’ ο Πολίτης μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Βουλγαρίδη και στο 84’ ο Σταύρου με ωραίο σουτ από μακριά διαμόρφωσε το 2-2 για την ομάδα του Άρη Φερεντίνου. Τα αίματα άναψαν στη συνέχεια του ματς. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ αλλά στο 93΄ ο Τσιούνης με πλασέ έγραψε το 2-3, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του που μπήκε με το δεξί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Μετά τη λήξη του ματς ακολούθησαν μικροεντάσεις με τον διαιτητή του αγώνα να ζητά την παρέμβαση της αστυνομίας.
Διαιτητής: ΦΙΤΣΑΣ Β.
Βοηθοί: ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. – ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Φερεντίνος): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Λ.(69’ ΠΟΛΙΤΗΣ), ΘΕΙΑΚΟΣ (46΄ ΣΤΑΥΡΟΥ), ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ (65΄ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ), ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ(61΄ΓΑΖΗΣ), ΒΑΝΝΑΣ, ZACE, ΧΑΤΖΗΣ.
ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ 2015 (Στασινός): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΤΖΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ, ΚΟΚΩΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ (60΄ ΑΡΙΔΑΣ), ΚΟΣΥΦΑΡΙΝΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ(75’ ΔΡΙΒΑΚΟΣ).

gosports.gr
google page rank