Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

9 γκολ έριξε το Μοναστηράκι στην Δόξα Ωρωπού για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας

Με το επιβλητικό σκορ 9 - 2 επικράτησε ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ της ΠΑΣ Δόξας Ωρωπού για την 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ωρωπού.

Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Αποστόλης Τσιούνης στο 6ο λεπτό. Ο Γκολάκος ισοφάρισε με δυνατή εκτέλεση φάουλ σε 1-1 στο 11ο λεπτό. Στη συνέχεια ξεκίνησε ο επιθετικός μονόλογος του ΠΑΣ Θύελλα. Ο Καβαλλάρης με ωραία ενέργεια και "σκαφτό" σουτ λίγο έξω απ την περιοχή, "κρέμασε" τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας και έκανε το 2-1 στο 19'. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοσσυφαρίνης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-1. Τη σκυτάλη στα γκολ πήρε ο δεύτερος "μικρός" της Θύελλας, ο Καραλής που με ωραίο σουτ μέσα απ την περιοχή, έκανε το 4-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα Π.Α.Σ Θυελλα 2015 Μοναστηρακίου με καλή κυκλοφορία μπάλας, κατάφερε και σκόραρε ξανά στο 55ο λεπτό. Αυτή τη φορά δημιουργός ο Αρίδας (που περασε σαν αλλαγή στη θέση του Τζαμαλή) και εκτελεστής ο Τσιούνης, που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1 κάνοντας και 2 τα προσωπικά του γκολ. Το 6-1 ήρθε μετά από συνεργασία Αρίδα και Γουρούνα (πέρασε στο ματς στη θέση του Τσιούνη) με τον τελευταίο να σκοράρει με κεφαλιά! Στη συνέχεια ο Ωρωπός μετά από ωραία ενέργεια του Γκολάκου μείωσε σε 6-2, με σουτ έξω απ την περιοχή. Η ομάδα μας αν και κατέβασε ταχύτητα, σκόραρε ξανά στο 70' με τον Αρίδα να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά. Στο 81' ο Παντελής Γκρέκος (που περασε σαν αλλαγή στη θέση του Καραλή), ευνοήθηκε από κόντρα, βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και απλά πλάσαρε για το 8-2. Και τέλος στο 85ο λεπτό ο Αρίδας έπιασε δυνατό σουτ έξω απ την περιοχή και έγραψε το τελικό 9-2!

Απ την ομάδα  Π.Α.Σ Θυελλα 2015 Μοναστηρακίου σκόραραν οι 7 από τους 15 ποδοσφαιριστές, που χρησιμοποίησε ο προπονητής Κος Στασινός στο ματς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδωσε το παρόν σήμερα.
Π.Α.Σ Θυελλα 2015
google page rank