Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ο Αλέξης Τσίπρας έμαθε για τα «τερτίπια» κάποιων στις δημοτικές εκλογές

Χαρτί και καλαμάρι ενημέρωσαν κάποια στελέχη τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα για τα όσα συνέβησαν στις διαδικασίες για τις δημοτικές εκλογές στο νομό Αιτωλοακαρνανίας πριν από ένα χρόνο.
Στο τραπέζι που κάθισαν ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές και τα πολιτικά στελέχη του κόμματος, ο Αλέξης έμαθε επιτέλους ποιοι ευθύνονται για τα ποσοστά, αλλά και την ήττα που υπέστη το κόμμα στις δημοτικές εκλογές από τις επιλογές προσώπων που έγιναν από τα στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής στους δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου.
Τους τρόπους που μεταχειρίστηκαν ορισμένοι από τη «Μεγάλη Δούμα», το κόψιμο στελεχών αλλά και τα πρόσωπα που, ενώ είχαν την στήριξή τους, δεν κατάφεραν να σχηματίσουν ψηφοδέλτιο, αλλά και αυτούς που πήραν τη δημοτική παράταξη του Αγρινίου και από το 21% την κατρακύλησαν στο 11%.
Ο Αλέξης άκουγε με προσοχή και λοξοκοιτούσε προς την πλευρά ορισμένων συντρόφων που έσπευσαν νωρίτερα να φωτογραφηθούν μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έμαθε και για τα «τερτίπια» κάποιων που προσπάθησαν να «τορπιλίσουν» την δημιουργία της οργάνωσης της νεολαίας του κόμματος, επειδή όπως ακούστηκε «ήθελαν» μικρές ομάδες για να μπορούν να τις ελέγξουν.
Οι κουβέντες κράτησαν για αρκετή ώρα με κάποιους να αγχώνονται για τα όσα λέγονταν λίγα μέτρα πιο μακριά από αυτούς. Η πολυπόθητη διεύρυνση που προσπαθούσε ο Τσίπρας να περάσει στο κόμμα «πνίγηκε» στα νερά της λιμνοθάλασσας και «χάθηκε» στα πολιτικά γραφεία του Αγρινίου. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι πολλά στελέχη, τόσο από το Μεσολόγγι, όσο και από το Αγρίνιο, κράτησαν αποστάσεις μεταξύ τους και δεν ήταν λόγω … κορονοϊού…
Εφημερίδα Συνείδηση


google page rank