Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Συνεχίζουν στο Μοναστηράκι Μακρής & Κοκκώνης

Στον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου θα συνεχίσουν οι Πάνος Μακρής και Βαγγέλης Κοκκώνης και φέτος. Οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με τη Διοίκηση της ομάδας και θα πλαισιώσουν αμυντικά την Θύελλα και στη Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος Μακρής που βρίσκεται στο Μοναστηράκι από τον Ιανουάριο του 2019 έχει γίνει ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, με την διοίκηση να τον εμπιστεύεται και στη Γ’ Εθνική, λόγω της μεγάλης πείρας που διαθέτει στις μεγάλες κατηγορίες.
Ο Κοκκώνης που αποκτήθηκε τον Αύγουστο του ’19 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, ήταν ένας από τους βασικούς “πυλώνες” της άμυνας των πρωταθλητών της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας τη χρονιά που μας πέρασε. Μαχητικός και ηγετική μορφή παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ο Κοκκώνης θα παίξει και φέτος βασικό ρόλο στην ομάδα που χτίζει για τη Γ’ Εθνική ο προπονητής Στασινός.
Ο ΠΑΣ Θύελλα βρίσκεται σε ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της περσινής χρονιάς και ήδη έχει κάνει επαφές για να ενσωματωθούν και νέοι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και φέτος.
https://gosports.gr/
google page rank