Η φιλοσοφία τους έγκειται στην παραγωγή φυτικών και ζωικών βιολογικών προϊόντων από το αγρόκτημα τους με αποτέλεσμα να φθάνει στο πιάτο του επισκέπτη-πελάτη απλό και εξαιρετικό φαγητό προσιτό σε όλα τα βαλαντια.
Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον πολύ υψηλού επιπέδου μάγειρα - Σεφ Δημήτρη που σε καθημερινή βάση παρουσιάζει εξαίσια πιάτα στους πελάτες.
Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες φέτος λόγω και της Πανδημίας , ο χώρος του Ηλιοτρόπιου είναι πάντα φιλόξενος να δεχθεί τους επισκέπτες του.
Καλή καλοκαιρινή περίοδο αγαπημένοι φίλοι Διονύση και Δημήτρη.