Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

ΠΑΛΑΙΡΟΣ: Ολοκληρωμένες διακοπές- Palairos vacations- Dionysos Restaurant Palairos-Village apartments-Marina Apartments-Coffee and cocktail bar why not

Προσφορές στο εστιατόριο Διόνυσος και καφέ μπαρ why not?κλείνοντας δωμάτια στο Τουριστικό συγκρότημα  https://www.palairos-vacations.gr/
Palairos, Aitoloakarnia, 30 012 Greece
info@palairos-vacations.gr
(+30) 26430 41988
Η Ιστορία μας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Με το που ιδρύθηκε το 1996 το εστιατόριο Διόνυσος γεννήθηκε ουσιαστικά και η ιδέα του συγκροτήματος Palairos-vacations.
Το καλοκαίρι λοιπόν του 1996 γιόρτασε τα εγκαίνια του το εστιατόριο Διόνυσος, πριν ακόμα η Πάλαιρος αποτελέσει τουριστικό προορισμό και για πολλούς ακόμα άγνωστο σημείο στον χάρτη ο Γεράσιμος και η Γερμανίδα σύζυγός του Σίλβια επέστρεψαν στην Πάλαιρο μαζί με τους τρεις γιούς τους.
Επέστρεψαν στην Πάλαιρο ύστερα από την πολυετή του δραστηριότητα στο Ανόβερο Γερμανίας με σκοπό την θεμελίωσή τους στον τουριστικό τομέα της Παλαιρου.
Ξεκινώντας λοιπόν με το εστιατόριο Διόνυσος ακολούθησε το επόμενο βήμα το 2001 χτίζοντας τα Marina Apartments όπου ακολούθησαν το 2010 τα Village apartments. Προσφέροντας φαγητό και διανυκτέρευση στο συγκρότημά έλλειπε ο τομέας της διασκέδασης και έτσι το 2015 ιδρύθηκε το Coffee and cocktail bar why not?
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Σκοπός μας στο συγκρότημα Palairos-vacations είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες διακοπές σε ένα ευχάριστο, με προσωπικό χαρακτήρα, οικογενειακό περιβάλλον.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Στόχος μας είναι η αδιάλειπτη και συνεχής παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας είτε στον τομέα της φιλοξενίας και διαμονής, είτε στον τομέα της εστίασης, είτε τέλος στον τομέα της διασκέδασης.
Επίσης για εμάς στη φιλοσοφία μας είναι ενταγμένη και η ευρύτερη περιοχή της Πάλαιρου σαν τουριστικού προορισμού και του Ιονίου καθώς πρόκειται για περιοχή με φυσικό κάλος και ανεξερεύνητα τοπία.































google page rank