Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Best of video του Χαντάκια


Ο Δημήτρης Χαντάκιας έκανε μία καλή χρονιά στην πρώτη κατηγορία του Βουλγαρικού πρωταθλήματος και πρόσφατα τα ΜΜΕ της χώρας είχαν γράψει ακόμη και για πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωσή του.

Στο προφίλ του 25χρονου κεντρικού αμυντικού στο facebook αναρτήθηκε σήμερα ένα best of video με τις καλύτερες στιγμές του από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου η ομάδα του οριακά δεν μπήκε στα play offs και δεν πήρε ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο και δεν έκρυψε ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική του επαναπατρισμού.
Από το video αυτό λοιπόν, εκτός από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα του Παναιτωλικού. Το γκολ της ισοφάρισης (2-2) κόντρα στον Ατρόμητο, η ασσίστ με το κεφάλι στο γκολ του Μαρκόφσκι στη νίκη για το Κύπελλο κόντρα στον Πανσερραϊκό, οι προσωπικές του μονομαχίες με τον Λιβάια στη νίκη του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου είχε εντυπωσιάσει με την απόδοσή του κόντρα στον Κροάτη επιθετικό, όπως και αρκετές ακόμη φάσεις με τον «Τίτορμο» στο στήθος.
Δείτε το video:
google page rank