Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Μαφιόζικη επίθεση στην περιουσία του Παυσανία Παπαγεωργίου

Με συντονισμένες ενέργειες άγνωστοι επιτέθηκαν με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε παραδοσιακή οικία και ελαιοτριβείο στη Σταμνά, καθώς και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην οικία του στο Μεσολόγγι.
Μια πρωτόγνωρη και συντονισμένη μαφιόζικη επίθεση έγινε χθες (30/06) το βράδυ στην περιουσία του πρώην Γ.Γ του Υπουργείο Παιδείας και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παυσανία Παπαγεωργίου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 και μισή σε παραδοσιακό οίκημα στη Σταμνά που όμως δεν ανήκει στην ιδιοκτησία του Παυσανία Παπαγεωργίου, αλλά στην κόρη του Σπύρου Κατσωτα και της Ελσας Παπαδημητρίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος ωστόσο το οίκημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Η επίθεση στη Σταμνά δε σταμάτησε εκεί καθώς στόχος των δραστών ήταν και το ελαιοτριβείο που βρίσκεται στην κατοχή της μητέρας του Παυσανία Παπαγεωργίου.

Το ίδιο ακριβώς βράδυ, στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην οικία του Παυσανία Παπαγεωργίου στο Μεσολόγγι, όπου διαμένει η μητέρα του κι ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημίες.

Η ασφάλεια Μεσολογγίου διερευνά τα αίτια και αναζητά τους υπόπτους καθώς θεωρείται εγκληματική ενέργεια. 



google page rank