Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Αποκαλύψεις – σοκ για την υπόθεση βιτριόλι: Έψαχνε τρόπους για να αποτελειώσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο – Πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί


Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας τον περασμένο Μάϊό από την 35χρονη.Όπως έγινε γνωστό η «βιτριολίστρια» σκόπευε να επιτεθεί με… υδροκυάνιο στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο. Από την ανάλυση του υπολογιστή της 35χρονης, έχει προκύψει ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο διάφορα δηλητήρια, όπως αρσενικό και υδροκυάνιο, αλλά και πιστόλι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η 35χρονη είχε κάνει μετάφραση την φράση «θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό» στην γλώσσα του Μπαγκλαντές. Η αστυνομία εικάζει ότι θα έβαζε άλλον στη θέση της να κάνει την επίθεση.
Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 ανέφερε ότι οι Αρχές βρήκαν ένα «έξυπνο» ρολόι που είχε στην κατοχή της η 35χρονη, το οποίο την τοποθετεί στο σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα μετρώντας ακόμη και τα ακριβή της βήματα μέχρι να επιβιβαστεί στο ταξί που πήρε μετά.
Μάλιστα, μετά την επίθεση ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που γνωρίζουν οι αρχές για να μάθει αν μπορεί να επισκεφθεί το νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και τις ώρες του επισκεπτηρίου για να την σκοτώσει.
Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η 35χρονη δράστρια έψαχνε τρόπους για να αποτελειώσει την Ιωάννα. Στο λάπτοπ της βρέθηκαν σημειώσεις που αποκαλύπτουν πως σχεδιάζει να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα, αυτή την φορά μέσα από το νοσοκομείο που έδινε μάχη για τη ζωή της.Σύμφωνα με το Mega όλες οι σημειώσεις και οι αναζητήσεις στο σπίτι της 35χρονης, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συνέλαβαν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να στερήσει τη ζωή στην κοπέλα που είχε στοχοποιήσει, ενώ φαίνονται πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί.
https://e-maistros.gr/

 

google page rank