Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Νοσοκομείο Αγρινίου: «Δυσάρεστη έκπληξη» ο αριθμός των νοσηλευτών που εμβολιάστηκαν


«Δυσάρεστη έκπληξη» χαρακτήρισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Ανδρέας Τσώλης το ποσοστό των νοσηλευτών του ιδρύματος που εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό.
Η αναφορά του αυτή έγινε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Παντελή Κούτσικου στο Ρ/Σ Αχελώος και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες που διακινήθηκαν και που προκαλούν μεγάλο προβληματισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία μόλις το 30% των νοσηλευτών του Νοσοκομείου Αγρινίου εμβολιάστηκε γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά. Εβδομήντα μάλιστα φέρονται να είχαν δηλώσει συμμετοχή στον εμβολιασμό και τελικά να την ακύρωσαν. Χαρακτηριστικό πως συγκεκριμένης κλινικής σχεδόν σύσσωμο το νοσηλευτικό προσωπικό δεν εμβολιάστηκε.
Το γεγονός της μικρής συμμετοχής προκαλεί δυσαρέσκεια και φυσικά «πονοκέφαλο» στις υγειονομικές αρχές που αντιλαμβάνονται το λάθος μήνυμα που στέλνεται στην κοινωνία.
Από την πλευρά του ωστόσο το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αγρινίου εμβολιάστηκε σχεδόν στο σύνολο του.
Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Αγρινίου έγιναν σε πρώτη φάση 500 περίπου εμβολιασμοί. Αφορούσαν υγειονομικό προσωπικό και εργαζομένους του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας της περιοχής και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.
70 από τα εμβόλια που…περίσσεψαν διατέθηκαν για τον εμβολιασμό ιδιωτών γιατρών.
https://www.agrinionews.gr/

 

google page rank