Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, επισκέφθηκε το εργοστάσιο ΚΟΡΠΗ

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου, επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο ΚΟΡΠΗ και έκανε δώρο στον Διευθυντή Κο Αρβανιτίδη Σοφοκλή, ένα μπουφάν στα χρώματα της ομάδας, την πρώτη εμφάνιση, ένα λάβαρο κι ένα ημερολόγιο του 2021.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή, είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Μοναστηρακίου, καθώς αναγράφεται σε όλα τα ρούχα, ποδοσφαιριστών και προπονητών και καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας σε νερό.
Είναι μια σπουδαία κίνηση η οποία μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Κο Αρβανιτίδη προσωπικά και την εταιρεία Νεστλέ (που ανήκει το νερό Κορπή) για την πολύτιμη βοήθεια στο σωματείο μας.
Η εταιρεία ΚΟΡΠΗ είναι κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία του Μοναστηρακίου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, με πάρα πολλές δράσεις.
Δέσμευση για συνεργασία και για το μέλλον, μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και της διεύθυνσης της εταιρείας. Καθώς και για μια επίσκεψη-ξενάγηση όλου του αντρικού και παιδικού τμήματος, στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, που εδρεύει στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου




google page rank