Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Χαλκιόπουλο: Η ηλικιωμένη έδειξε τους δράστες – Σε εξέλιξη η προανάκριση

Η 85χρονη γυναίκα που βρέθηκε ζωντανή του φαίνεται ότι κατονόμασε τους τρεις δράστες που έχουν συλληφθεί και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Ο ένας δράστης είναι ανιψιός του ηλικιωμένου και οι άλλοι δύο είναι αδέρφια, γείτονες του ζευγαριού.
Η ηλικιωμένη αναγνώρισε τον ανιψιό της όταν του έπεσε η μάσκα και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο αδερφών στην αρχή ομολόγησε και στη συνέχεια δεν υπέγραψε την ομολογία τους..
Κλειδί για την ανεύρεση των δραστών η κατάθεση της 85χρονης
Τους ηλικιωμένους εντόπισε πρώτος ο άλλος ανιψιός του 91χρονου και αδερφός του φερόμενου δράστη.
Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο ακόμα αδέλφια, γείτονες των ηλικιωμένων, οι οποίοι ωστόσο, αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή τους.
Η 85χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι δίπλα στη σορό του άντρα της, φέρεται να κατονόμασε τους άνδρες που είχαν εισβάλλει στο σπίτι της.
Πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, θέλουν τις αρχές να έχουν βρει 14.000 ευρώ στο σπίτι του ζευγαριού σε σημείο που δεν είχε αναστατωθεί από τους εισβολείς, ενώ φήμες αναφέρουν ότι άλλα 80.000€ οι φερόμενοι ως δράστες τα έθαψαν σε ένα χωράφι.
Προς το παρόν βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση και αφ’ ότου ολοκληρωθεί η δικογραφία αναμένεται να ασκηθούν οι διώξεις στους συλληφθέντες.
«Η δικογραφία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, θα σχηματιστεί σήμερα το βράδυ. Οι εντολείς μου αρνούνται τα πάντα» ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ο δικηγόρος των δύο αδερφών Γιώργος Κασοκεράκης.
«Είναι δύο οικογενειάρχες και στην έρευνα που έγινε σπίτι τους δεν βρέθηκε τίποτα» συμπλήρωσε ο ίδιος.
https://e-maistros.gr/

google page rank