Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Άγριο έγκλημα στο Χαλκιόπουλο – Βίντεο – εικόνες – δηλώσεις από το σημείο

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχτηκε τις τελευταίες μέρες στο ΔΕ Ινάχου στο χωριό Χαλκιόπουλο του Δήμου Αμφιλοχίας. Ζευγάρι ηλικιωμένων 91 και 85 ετών βρέθηκε δεμένο με καλώδιο εντός της οικίας τους με τον 91χρονο άνδρα να έχει ξεψυχήσει εδώ και αρκετές ώρες. 
Τους δύο ηλικιωμένους αναζήτησε γείτονας και κάλεσε τους συγγενείς που άνοιξαν το σπίτι και βρέθηκαν μπροστά σε αυτές τις σκληρές εικόνες.

Το παζλ της φονικής ληστείας στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου που σόκαρε το πανελλήνιο προσπαθούν να συμπληρώσουν οι αστυνομικές αρχές που με μεθοδικό τρόπο ενεργούν την έρευνα.
Η υπόθεση που έγινε γνωστή το πρωί σήμερα, όταν και μεταδόθηκε από το agrinionews.gr , έχει όλα τα χαρακτηριστικά του αστυνομικού θρίλερ.
Ένας ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του σπιτιού του και σε ελάχιστη απόσταση από τη σορό του η σύζυγος του δεμένη στο κρεβάτι.
Τραγική ειρωνεία: η 85χρονη πέρασε μέρες δίπλα στον νεκρό άνδρα της αλλά ακόμη δεν γνωρίζει για το θάνατο του. Οι ληστές της φόρεσαν κουκούλα γεγονός που την απέτρεψε από το να συνειδητοποιήσει την τραγική κατάσταση.
Νοσηλεύεται πλέον στο Νοσοκομείο Αγρινίου αλλά όσα ψέλλισε στους αστυνομικούς ίσως ξετυλίξουν του κουβάρι. Το γεγονός πως άντεξε τόσες ημέρες, αφυδατωμένη, καλώντας σε βοήθεια, μέχρι να την βρει σήμερα ο ανιψιός της, δείχνουν μια γυναίκα με δυνατή κράση, εν προκειμένω μια ηρωίδα.
Η αστυνομία πλέον έχει καταλήξει πως οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλλαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής. Ο ένας μπήκε από το παράθυρο και άνοιξε στους άλλους.
Όλα δείχνουν πως σκοπός τους ήταν η ληστεία. Ήξεραν καλά πως στο σπίτι υπήρχαν χρήματα καθώς έστω και με πενιχρή σύνταξη το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε με το πέρασμα των χρόνων συγκεντρώσει ένα μεγάλο κομπόδεμα. Το σίγουρο ωστόσο είναι πως στο σπίτι βρέθηκαν 14.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως οι δράστες δεν τα πήραν όλα.
Οι έρευνες στρέφονται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος τριών αγνώστων ατόμων.
Στο Χαλκιόπουλο τρέμουν στην ιδέα να εμπλέκονται πρόσωπα από την ευρύτερη περιοχή. Καθώς έγιναν και άλλες κλοπές τους περασμένους μήνες στον Βάλτο ανησυχούν για την ασφάλεια στην περιοχή.
Κυκλοφορούν εξάλλου αδίστακτα πρόσωπα που εν προκειμένω δεν πτοήθηκαν και από το γεγονός πως το σπίτι είναι σε σχετικά κεντρικό σημείο και όχι απόμερα.
Ο ηλικιωμένος που έφυγε από τη ζωή με τον τραγικό αυτό τρόπο είχε σε ατύχημα ακρωτηριαστεί στο ένα του χέρι. Το ζευγάρι είχε χάσει πριν πολλά χρόνια το μοναχογιό του αιφνιδίως από παθολογικό αίτιο.
Άντεξαν ωστόσο, δεν το έβαλλαν κάτω. Ζούσαν στο Χαλκιόπουλο όπου δεν είχαν πολλούς συγγενείς καθώς οι ρίζες τους είναι από αλλού. Η μοίρα όμως τους επιφύλαξε αυτή τη βαρβαρότητα.
            

https://e-maistros.gr/
https://www.agrinionews.gr/
google page rank