Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - Α.Ο. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 3-1. ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ


Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους επιθετικούς Γουρούνα(2 γκολ), Μαυρομμάτης(1 γκολ), Τζαβίδη (1 ασίστ) η Μεδεών Κατούνας κέρδισε με σκορ 3-1 τον ΑΟ Μοναστηρακίου.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έφτασαν άνετα στην νίκη.Οι φιλοξενούμενοι δεν διεκδίκησαν ποτέ το παιχνίδι καθώς η πρώτη τους ευκαιρία έγινε στο 60!. 
Στον αγώνα τώρα, οι Κατουνιώτες μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 2' με την προβολή του Ζωγάκη από την εκτέλεση φάουλ του Τζαβίδη να αποκρούει ο Τσούκας σε κόρνερ. 
Στο 6' εξαιρετική σέντρα του Τζαβίδη στον Μαυρομμάτη που σπάει το οφ-σάιντ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα απο το κάθετο δοκάρι του Τσούκα. 
Στο 8' κάθετη πάσα του Μπρακάη στον Τζαβίδη αλλά το πλασέ του αποκρούει ο τερματοφύλακας του ΑΟΜ σε κόρνερ.Στο 27' η Μεδεών ανοίγει το σκορ με δυνατό συρτό σουτ του Μαυρομμάτη. Στο 43' ο Τζαβίδης αστοχεί από κοντά μέτα το γύρισμα του Μαυρομμάτη. Στο επόμενο λεπτό την κεφαλιά του Μαυρομμάτη αποκρούει σε κόρνερ ο Τσούκας. Στο δεύτερο μέρος οι Κατουνιώτες απείλησαν πρώτοι με την κεφαλιά του Μούχα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Τσούκα. 
Η πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 60' με το σουτ του Αψόμωτου να περνάει πάνω από τα δοκάρι του Μπουμπούλη. Στο 61' η Μεδεών διπλασίασε τα τερματά της με τον Γουρούνα να εκμεταλλεύεται στο έπακρον την πάσα του Τζαβίδη. Στο 63' ο Αψόμωτος πιάνει στον ύπνο την άμυνα της Κατούνας πασάρει στον Κουτρουλό Α αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπουμπούλης σε κόρνερ. 
Στο 66' ο Αψόμωτος σπάει το οφ-σάιντ αλλά το δυνατό σουτ που έκανε απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Μπουμπούλης. Στο 77' η Μεδεών κλείδωσε τη νίκη με τον Γουρούνα να πετυχαίνει το 3-0. Στο 82' το σουτ του Μαλακάσα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 87' το Μοναστηράκι κέρδισε πέναλντι σε ανατροπή του Κουτρουλού Α από τον Ζωγάκη, την εκτέλεση ανέλαβε ο νεαρός Αρίδας Β και έκανε το τελικό 3-1 σκορ.
ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: 1.ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2.ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ 3.ΜΟΥΧΑΣ 4.ΖΩΓΑΚΗΣ 5.ΜΠΡΑΚΑΗ 6.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 7.ΤΖΑΒΙΔΗΣ(ΘΕΟΔΩΡΟΥ) 8.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 9.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ(ΚΑΤΡΗΣ)10.ΣΑΜΑΝΤΑΣ(ΖΑΜΠΕΛΗΣ) 11.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ
ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ: 1.ΤΣΟΥΚΑΣ 2.ΚΑΛΑΤΖΗΣ 3.ΦΟΥΡΛΗΣ(ΓΟΤΣΗΣ) 4.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 5.ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ 6.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ 7.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ(ΑΡΙΔΑΣ Β) 8.ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Χ(ΦΟΥΡΛΗΣ Ι) 9.ΑΨΟΜΩΤΟΣ 10.ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ Α 11,ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ Ν

ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΕΡΑΦΗΣ & Ο ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΥΠΛΑΣ 
google page rank