Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΠΟΛΎ Κλάμα: Γιαπωνέζοι τραγουδούν τα «Καγκέλια» και ρίχνουν γυροβολιές

Έπειτα από την δική τους, ανεπανάληπτη εκτέλεση του γνωστού άσματος «Βρε Μελαχρινάκι» και «Μαρία με τα Κίτρινα», το πλέον γνωστό γιαπωνέζικο συγκρότημα Pyramidos έκανε δυναμικό come back με ακόμη ένα ελληνικό άσμα.

Κάνοντας στροφή στα λαϊκά και ελαφρώς παραδοσιακά τραγούδια, οι Γιαπωνέζοι πήραν το κλαρίνο και άρχισαν να χορεύουν τα… «Καγκέλια».



Η ερμηνεία τους αυτή την φορά ξεπερνά κατά πολύ τις προηγούμενες, για τρεις λόγους.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;


Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στο Αντίρριο – Γέμισε ξύλα και φερτά υλικά η προβλήτα (φωτο & βίντεο)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα του nafpaktianews.gr στην προβλήτα του Αντιρρίου. Φερτά υλικά, ξύλα και τα κύματα της θάλασσας έχουν φτάσει μέχρι τα σπίτια. Οι άνεμοι στην περιοχή είναι θυελλώδεις και φυσικά η πορθμειακή γραμμή είναι κλειστή.
Πηγή: nafpaktianews.gr
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Παρέλυσε το χέρι 17χρονης στο Αγρίνιο μετά από εμβόλιο κατά του HPV!

Σωτήριο για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών, έχει χαρακτηριστεί το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, δεν ίσχυσε όμως το ίδιο και για 17χρονη από το Αγρίνιο που ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή παρενέργεια του φαρμάκου.
Μια παρενέργεια μάλιστα που όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, ήταν άγνωστη!
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο agriniopress.gr από την οικογένεια της 17χρονης, μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, το κορίτσι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 11 Ιανουαρίου και μέχρι το βράδυ της ίδια μέρας, είχε προκληθεί πάρεση σε όλο της το αριστερό χέρι!

VOUCHER: Μέχρι 2.270 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους του ΟΑΕΔ – Αιτήσεις & Δικαιολογητικά

Έως 2.270 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους δίνει ο ΟΑΕΔ. Ειδικότερα σε ανακοίνωση του, προς τους υποψηφίους ωφελούμενους μακροχρόνια άνεργους του ΟΑΕΔ της δράσης «Ανάπτυξη των επαγγελματικών προσόντων μακροχρόνια ανέργων με χαμηλά εκπαιδευτικά προσόντα», σημειώνει:
Η πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων θα είναι διαθέσιμη για τυχόν τροποποιήσεις στοιχείων των αιτήσεων, που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης της ανωτέρω δράσης. Οι τροποποιήσεις γίνονται μέσω της διαδικασίας αναζήτησης της αίτησης σας.

Αιτωλοακαρνανία: Πληρωμή αποζημιώσεων,από τον ΕΛ.Γ.Α.

Πληρωμή αποζημιώσεων 26 εκατ. ευρώ Στην Αιτωλοακαρνανία το ποσό που θα καταβληθεί για αποζημιώσεις στους δικαιούχους παραγωγούς είναι 639.052,28 ευρώ.

Αποζημιώσεις ύψους 26.008.767,87 θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, σε 18.848 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Η πληρωμή αυτή αφορά κυρίως αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος ζημιάς 2018.

ΚΑΤΟΥΝΑ: Μετά τη βροχή !!




Συναγερμός για τη γρίπη: 12 νεκροί μέσα σε μία εβδομάδα, 3 παιδιά στην εντατική

Εως την περασμένη εβδομάδα είχαν καταγραφεί συνολικά 6 θάνατοι από την εποχική γρίπη - Δεκάδες νοσηλεύονται στις εντατικές - Με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό τα τρία παιδιά που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ
Στους 18 ανέρχονται πλέον οι θάνατοι από την εποχική γρίπη. Ωστόσο, στις υγειονομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός για την έξαρση μετάδοσης του ιού, αφού μέσα σε μία μόλις εβδομάδα πέθαναν 12 άνθρωποι. Έξι ήταν τα θύματα της γρίπης από την αρχή της περιόδου μετάδοσης του ιού και έως την περασμένη εβδομάδα. 

Ανδρέας Μακρυπίδης: « Η Εθνική Τράπεζα από «η μεγάλη μας φίλη» χθες, έγινε «η μεγάλη πολέμιος» για την περιοχή μας σήμερα.»

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του συλλόγου Αστακιωτών στη Αθήνα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στην απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της στον Αστακό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρώην Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους τις κινητοποιήσεις των δημοτών.

Στις 16 Φεβρουαρίου 2019, ο Σύλλογος Κωνωπινωτών Ξηρομέρου διοργανώνει την ετήσια χοροσπερίδα του

Στις 16 Φεβρουαρίου 2019, ο Σύλλογος Κωνωπινωτών Ξηρομέρου διοργανώνει την ετήσια χοροσπερίδα όπου θα λάβει μέρος Γενική Συνέλευση και η κοπή της Βασιλόπιτας.

Στο κέντρο ΛΑΜΨΗ- Λεωφ. Πάρνηθος 279, Αχαρνές.
21:00 | Προσέλευση – Εργασίες Γενικής Συνέλευσης.
22:00 | Κοπή της πίτας και στη συνέχεια η ετήσια χοροεσπερίδα μας.
Τιμή Πρόσκλησης: 20€
*Η τιμή περιλαμβάνει πλήρες φαγητό, αναψυκτικά και κρασί άνευ περιορισμού.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κώστας Τσαμποδήμος: 6948126518
Γεώργιος Γεροχρήστος: 6934739784
Σοφία Ιωσηφίδου: 6907389826

Το ΔΣ του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΝΥΔΡΙΟΥ σας προσκαλεί την 09/02/2019 ημέρα Σάββατο στο καφέ Ντόλτσε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


Ο ΠΑΣ Παλιάμπελα απόκτησε σήμερα τον Βαγγέλη Γεωργιάδη από την Σαμψούντα.

 Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, θα ενισχύσει την ομάδα του Άρη Παληογιάννη στην προσπάθεια της να πλασαριστεί όσο το δυνατό πιο ψιλά στον βαθμολογικό πίνακα .

Επιπλέον ΠΑΣ Παλιάμπελα και Θύελλα Μοναστηρακίου δώσανε τα χέρια στην παραχώρηση με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του ταλαντούχου 19 χρόνου Λέντι Σπερδέα. Ο Λέντι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ΠΑΣ Παλιάμπελα τη φετινή σεζόν. Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε δεν άφησαν αδιάφορους τους παράγοντες – προπονητές ομάδων Α κατηγορίας, όπως και το ακέραιο του χαρακτήρα του.Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί για την έως τώρα προσφορά του και εύχεται τα καλύτερα τον Λέντι, έναν δικό μας αθλητή , έναν δικό μας άνθρωπο .
gosports.gr

Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου: Αρνήθηκε να εγκρίνει ψήφισμα η δημοτική πλειοψηφία, για τον θάνατο του εργαζομένου στις Ιχθυοκαλλιέργειες.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ξηρομέρου του περασμένου Σαββάτου 26 Γενάρη, ο Δημήτρης Κομπλίτσης, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου, έθεσε ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, ψήφισμα συμπαράστασης και συλλυπητηρίων στην οικογένεια και στους συναδέλφους του αδικοχαμένου εργαζόμενου, που πνίγηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Γενάρη 2019 σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα του «ΝΗΡΕΑ» στο νησί Πεταλάς, κοντά στον Αστακό.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Σημαντική προσθήκη στην άμυνα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρας με Χαντάκια

Σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ αποκτώντας, υπό μορφή δανεισμού απο τον Παναιτωλικό, τον αμυντικό Δημήτρη Χαντάκια με καταγωγή απο την Κατούνα. 
Ο 24χρονος που φέτος μέτρησε 7 συμμετοχές στην Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για 6 μήνες και θα κληθεί να ενισχύσει περαιτέρω την αμυντική γραμμή της ομάδας.
Η διοίκηση της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την παραχώρηση.
Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Πυροβόλησαν άλογο στο Δρυμό

Ένα άλογο που ανήκει σε κάτοικο της περιοχής πυροβόλησαν ασυνείδητοι στο Δρυμό.
Το άλογο έφερε τραύμα ψηλά στο πόδι με τον ιδιοκτήτη να αναζητά γιατρό για την αφαίρεση του σφαιριδίου ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.
http://e-maistros.gr

Σε ήπιους τόνους αλλά με άρωμα προεκλογικής περιόδου διεξήχθη το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στην Κατούνα



Συνεδρίασε σήμερα 30/01/2019 στην Κατούνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Μια συνεδρίαση που προέδρευε ο Γιάννης Κουνέλης με τα θέματα ημερήσιας διάταξης: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν οι αρχηγοί των παρατάξεων αλλά και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι. 
Προεκλογικό κλίμα στην συνεδρίαση έδωσε η αντιπαράθεση του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου Αθανάσιου Κασόλα με τον σημερινό και υποψήφιο Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη για τα έργα του Δήμου. 
Φαίνεται πως το κλίμα αν και Γενάρης άρχισε να ζεσταίνετε σιγά - σιγά.

 Δείτε πολλές φωτό:

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 σας προσκαλούμε στο χορό της χρονιάς ...στο Χορό της Κατούνας

Σας προσκαλούμε στον χορό των απανταχού Κατουνιωτών και φίλων, που θα πραγματοποιηθεί  στο κέντρο "Ιερά οδός"   Ιερά οδός 18-20 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, για μια αξέχαστη βραδιά με τους Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη, Χρήστο Χολίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου & Bo 
Ώρα προσέλευσης 22:30 
Λίγες  προσκλήσεις έμειναν αρκεί να μεριμνήσετε νωρίς στο κέντρο δεν θα υπάρχουν.

Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να χορεύουν ζεϊμπέκικο – Ο βαρύς θρήνος του μοναχικού αυτού χορού

Το κείμενο δημοσιεύτηκε πριν από πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Τα Νέα» και το υπογράφει ο Διονύσης Χαριτόπουλος.
Είναι ένα κείμενο που αρχικά φαίνεται ότι μειώνει τις γυναίκες αφού λέει ότι «δεν πρέπει να χορεύουν ζειμπέκικο», ωστόσο επιχειρηματολογεί γιατί δεν πρέπει να χορεύουν τον μοναχικό αυτό χορό:
Διαβάστε το:
Το ζεϊμπέκικο δύσκολα χορεύεται. Δεν έχει βήματα· είναι ιερατικός χορός με

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας στην ταβέρνα του Καφρίτσα στην Κατούνα





Αλλαξε look ο Γιώργος Παπανδρέου- Αφησε μούσι και μοιάζει με τον Τρότσκι

Με λευκό γένι και τελείως διαφορετικό look εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Αγιο Δομίνικο.
Στην φωτογραφία ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται δίπλα με τον Σοσιαλιστή Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ. Εχει ένα κομψό γενάκι που επικεντρώνεται στο πηγούνι και του αλλάζει την όψη.

«Αγγίζουν» το δολοφόνο της Λαγούδη - Με ποιον συνομίλησε στο τελευταίο τηλεφώνημα

Καταιγιστικές εξελίξεις – «Αλήτη, με κοροϊδεύεις, θέλω τα λεφτά μου»

Ξετυλίγεται μέρα με τη μέρα το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Όπως είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr στις 14 Ιανουαρίου, οι Αρχές γνωρίζουν ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη και απέμενε ένα κομματάκι για να συμπληρωθεί το παζλ της άγριας δολοφονίας στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ και τα όσα είχε αποκαλύψει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής, ο οποίος είχε πει πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με… ονοματεπώνυμα.

Ν.Δ.: Επίσημα υποψήφιοι βουλευτές Αιτ/νίας οι Σπήλιος Λιβανός και Βασίλης Φεύγας

Τα ονόματα των 41 πρώτων υποψηφίων της για τις εκλογές του 2019 έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της. Ανάμεσα στα ονόματα αυτά είναι και δύο Αιτωλοακαρνάνων που συνεργάζονται στενά με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Πρόκειται για τον Σπήλιο Λιβανό και τον Βασίλη Φεύγα. 
Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης είναι, σύμφωνα με τη ΝΔ, ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Εξιχνιάστηκε η κλοπή στα σφαγεία της Κατούνας

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δυο χρόνια σε Δημοτική επιχείρηση στην Κατούνα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης τα ξημερώματα της 10-08-2017, στην Κατούνα, διέρρηξε Δημοτική Επιχείρηση και αφαίρεσε μεταλλικά αντικείμενα και εξοπλισμό συνολικής αξίας (4.800) ευρώ.
Τα κλεμμένα αντικείμενα είχαν βρεθεί την 12-08-2017 σε κοντινό
αγροτεμάχιο και είχαν αποδοθεί στον υπεύθυνο της Δημοτικής επιχείρησης.

Στο coffee Drop η κοπή της πίτας του Ναυταθλητικού ομίλου Βόνιτσας


Μάρκος Βασίλας – Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Αμφιλοχίας

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:30, στην αίθουσα του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στην Αμφιλοχία,
θα γίνει ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μάρκου Βασίλα για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Με την αποστολή του παναθηναϊκού ο Αποστόλης στο Αγρίνιο



Φανατικός Παναθηναϊκός "σήμερα" ο Αποστόλης στο Ντέρμπι Παναιτωλικού -Παναθηναϊκού. 
Με τον Γιώργο Δώνη στη φώτο με χαμόγελο.
Τελικά με ποια ομάδα είναι ο Αποστόλης ποτέ δεν θα καταλάβουμε, όπως δεν θα καταλάβουμε και με ποιον θα είναι στις δημοτικές εκλογές. 
Πάντως φήμες αναφέρουν πως έδωσε το λόγο του, σε γνωστή Ταβέρνα του Μοναστηρακίου με καλή προβατίνα και κόκκινο κρασί........
Όσον αφορά το χορό του Σαββάτου στον Καρρά στην Αθήνα πήρε 6 προσκλήσεις, να δούμε ποιους θα έχει παρέα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Τι κατέθεσε η κόρη της στην ανακρίτρια

Ποιος παίρνει σειρά στο γραφείο της ανακρίτριας μετά τον αδελφό και την κόρη του θύματος.
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα. Σήμερα κατέθεσαν στην ανακρίτρια η μικρή κόρη και ο αδερφός της άτυχης μητέρας. «Βρείτε τους δολοφόνους της μητέρας μου» είπε το κορίτσι στην δικαστική λειτουργό.
Τι αποκάλυψε ο αδελφός της Λαγούδη

Βράχια Έπεσαν Στο Φαράγγι Της Κλεισούρας-Με Δυσκολία Η Κίνηση

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Αιτωλ/νία από την έντονη βροχόπτωση. Το μεγαλύτερο αυτή την ώρα εντοπίζεται στην Αγία Ελεούσα λόγω κατολίσθησης βράχου. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr η κίνηση διεξάγεται με σχεδόν μηδενική ταχύτητα και από το ένα ρεύμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.
www.agriniosite.gr

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Δανεικοί Χαντάκιας και Κουσιάδης!

Χαντάκιας και Κουσιάδης αναμένεται να συνεχίσουν σε Κέρκυρα και Τηλυκράτη ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους.
Για το νεαρό τερματοφύλακα λίγο πολύ είναι μία αναμενόμενη κίνηση. Αναφορικά με τον Δημήτρη Χαντάκια τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Ο νεαρός στόπερ πήρε κάποια παιχνίδια φέτος και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Η μαχητικότητά του και η αγάπη του προς το σύλλογο τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ωστόσο, με την «αποκάλυψη» του Μαλή φέτος αλλά και την επιστροφή του Μιχάι από τον τραυματισμό του, με δεδομένη την παρουσία και του Άργκους, προκαλεί «συμφόρηση» στο κέντρο της άμυνας. 
Έτσι αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, κατόπιν επιθυμίας του, στην Κέρκυρα που αγωνίζεται για την άνοδο στην Superleague, μέχρι το καλοκαίρι. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βρίσκεται στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό. 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Χαντάκιας είχε ξαναφύγει στα ξεκινήματά του ως δανεικός για τον Φωκικό, στην Γ' Εθνική, τότε.
www.titormosnet.com

Πρόσκληση στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών


Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση και αποκατάσταση του δρόμου Αμφιλοχία – Βόνιτσα – Λευκάδα και των τμημάτων Βόνιτσα – Άκτιο και Άγιος Νικόλαος – Άκτιο!

Ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση εργολάβου στο έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 42 Αμφιλοχία – Βόνιτσα- Λευκάδα και των Οδικών Τμημάτων Βόνιτσα – Άκτιο και Άγιος Νικόλαος – Άκτιο», προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ.
Μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και την οριστική επιλογή αναδόχου, σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προχώρησε στην υπογραφή της σύμβασης με στόχο να ξεκινήσουν οι εργασίες όσο το δυνατό συντομότερα.

Έκοψαν την βασιλόπιτα τα ΚΑΠΗ Μεδεωνος στην Κατούνα


 Χθες Δευτέρα 28/1/2019 έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα ΚΑΠΗ Κατούνας. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Αγίου Αθανασίου Κατούνας πατήρ Γεώργιος Λαζούρας. 
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Γιάννης Ζωγάκης και μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκομένους. 
Εκτός  από πολλούς συγχωριανούς και συγχωριανές της τρίτης ηλικίας στην εκδήλωση ήταν και η Δημοτική σύμβουλος Αθηνά Καρέλου όπως και η διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας κα Νεκταρία που τόσο αγαπούν τα γεροντάκια της Κατούνας. 
Επίσης στην πίτα παρευρέθηκε και ο Βαγγέλης Καφρίτσας ή  Κατούνας απο το εργατικό δυναμικό του Δήμου.

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Οι αγώνες στις 2 και 3 Φεβρουαρίου

Η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας κοινοποίησε στα Σωματεία μέλη της, το πρόγραμμα αγώνων από στις 2 και 3/2/2019.
Αναλυτικά οι αγώνες:
ΣΑΒΒΑΤΟ 2-2-2019 ΩΡΑ 10:00 (Κ-14)
ΕΜΙΛΕΩΝ ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΣΑΒΒΑΤΟ 2-2-2019 ΩΡΑ 10:30 (Κ-14)
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΛΥΓΙΑΣ ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Aλλοδαπός βιαστής πιάστηκε στο Αγρίνιο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 38χρονος αλλοδαπός. Η σύλληψη έγινε διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Ζακύνθου, για βιασμό (τετελεσμένο και σε απόπειρα), απλή σωματική βλάβη και απειλή
www.agrinionews.gr

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή πίτας & ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπίνης

Σας περιμένουμε και εφέτος να συναντηθούμε και να διασκεδάσουμε ξανά στον ετήσιο χορό του Συλλόγου μας & στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο ''ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ'' στηΔάφνη Αττικής(Δείτε χάρτη) με ζωντανή λαϊκή και δημοτική μουσική .

Θα μας συντροφέψει στο κλαρίνο ο Γιώργος & Ναπολέων(εγγονός) Δάμος στο τραγούδι ο Δημήτρης Τζουμερκιώτης.

ΚΑΤΟΥΝΑ: Ξεκίνησε η σύνδεση και η τοποθέτηση νέων ρολογιών στο καινούριο Δίκτυο ύδρευσης


Ξεκίνησε η τοποθέτηση νέων ρολογιών στο καινούριο δίκτυο ύδρευσης της Κατούνας. 
Πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν πως με το καινούριο δίκτυο θα λυθεί το πρόβλημα ύδρευσης της Κατούνας. Εμείς είμαστε επιφυλακτικοί. 
Προς το παρόν οι υδραυλικοί ξεκίνησαν και τοποθετούν τα ρολόγια στο κάτω μέρος του χωριού (κατωμερήσια). Γίνονται συνδέσεις στο νέο δίκτυο με ρολόγια και από το ρολόι σε κάθε σπίτι με κόστος 100€ ανά παροχή. 
Δεν ξέρουμε πως θα γίνεται η πληρωμή, απευθείας στο δήμο ή δια μέσου λογαριασμών, θα σας ενημερώσουμε για το θέμα αυτό σε άλλο άρθρο μας.
Πάντως τώρα σε κάθε σπίτι συνδέονται οι παροχές και είναι η ευκαιρία με το καινούριο δίκτυο να κοπούν οι παράνομες εξωτερικές βρύσες που δεν έχουν άδεια.





google page rank