Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

"ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ"... ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ



"ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ"
Η θεατρική ομάδα του ΕΝΙΑΙΟΥ Βόνιτσας συμμετέχει και φέτος στο 5o μαθητικό φεστιβάλ Αγρινίου και θα παρουσιάσει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, σήμερα Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, στις 8μμ, το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη " Παραμύθι χωρίς όνομα ".
 Λίγα λόγια για το έργο: Το "Παραμύθι χωρίς όνομα'", ένα από τα πιο αγαπητά έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, είναι βασισμένο στο ομώνυμο αφήγημα της Πηνελόπης Δέλτα. Ο μύθος του αποτελεί αλληγορία για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται καθημαγμένη από τα διάφορα πολιτικά και κοινωνικά δεινά και δίνει την ευκαιρία στον συγγραφέα να προσεγγίσει την νεοελληνική πραγματικότητα και τα προβλήματά της. Έτσι, μέσα από την επιστράτευση για πόλεμο που ετοιμάζει η χώρα, σατιρίζει το πώς διοικείται ο τόπος και τον τρόπο που αντιδρά ο λαός. Στόχος του είναι να μιλήσει για το ψεύδος της εποχής, που κάτω από μεγάλες λέξεις, τις οποίες ονομάζει ιδανικά, κρύβεται η παρακμή της κάθε εποχής.Όλοι στο θέατρο να δείτε τη συνέχεια και να στηρίξετε τα παιδιά!!!


Όλοι λοιπόν σήμερα Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου για να παρακολουθήσετε τα παιδιά και να χειροκροτήσετε την προσπάθειά τους!!!
google page rank