Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αλβανός ισοβίτης σκότωσε Αγρινιώτη υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 14.00 στις φυλακές Μαλανδρίνου, στη γειτονική Φωκίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αλβανός ισοβίτης αιφνιδίασε τον άτυχο σωφρονιστικό υπάλληλο και του επιτέθηκε με μαχαίρι.
Ο δράστης σε κατάσταση αμόκ φώναζε πως με αυτό τον τρόπο εκδικείται για το γεγονός πως δεν του έδωσαν άδεια για να επισκεφθεί τη μητέρα του. Ο ισοβίτης, που όπως φαίνεται είχε σχεδιάσει το έγκλημα, περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία και όταν την βρήκε, επιτέθηκε στον άτυχο 46χρονο υπαρχιφύλακα , που έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο υπαρχιφύλακας (με καταγωγή από το Αγρίνιο) ήταν έγγαμος με δύο παιδιά. Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Άμφισσας, εξέπνευσε.
Ο κατάδικος είχε υποβάλει αίτημα για χορήγηση αδείας, η οποία δεν του χορηγήθηκε και θεώρησε υπεύθυνο τον άτυχο υπαρχιφύλακα.
Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα στις φυλακές έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας με βάση πληροφορίες για πιθανή αναταραχή, λόγω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που έχει σχέση με την σύσταση φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.
Εδώ και μία εβδομάδα έξω από τις φυλακές Μαλανδρίνου υπάρχει ισχυρή διμοιρία ΜΑΤ.
agriniopress
google page rank