Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μια επιστολή από το Dortmund

Φίλοι του katounaNews σας χαιρετώ.
Θέλω να σας συγχαρώ γα τη δουλειά που κάνετε στο υπέροχο ιστολόγιό σας ''KATOUNA NEWS''. Εδώ στο Dortmund που ζω, σίγουρα η ενημέρωση για την προσωπική μου πατρίδα (τη Βόνιτσα), ήταν δύσκολη υπόθεση, και μόνο κάτι σκόρπιες εικόνες μπορούσα να βρω μέσω των μηχανών αναζήτησης στο ίντερνετ, ώσπου εμφανίστηκε μπροστά μου το δικό σας ιστολόγιο.
Εικόνες και βίντεο – μεγάλη συγκίνηση! Δεν ξέρεις τι είναι να ζεις μακριά από την Ελλάδα και ειδικά από τη Βόνιτσα που δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να προσπαθήσω να ζήσω σε αυτή την πόλη ως εργαζόμενος πολίτης της. Με αυτή τη λαχτάρα και τη νοσταλγία της Βόνιτσας, αναζητούσα αυτό που κάνω κι εγώ για τους Έλληνες του Dortmund, να βρισκόταν κάποιος που να έκανε το ίδιο για τη Βόνιτσα.
Και ό,τι ακριβώς ήθελα, το βρήκα στο δικό σας ιστολόγιο. Από πρώτο χέρι γνωρίζω πόσο τρέξιμο έχει αυτή η υπόθεση και μάλιστα αφιλοκερδώς. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το χρόνο που αφιερώνετε και τη μαχητικότητα  που δείχνετε για ενημέρωση. Επειδή στο ίντερνετ υπάρχουν πολλοί ''ηλεκτρονικοί αετοί'', θα σας συμβούλευα σε ό,τι ανεβάζετε από φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα να φροντίζετε όλα αυτά να φέρουν την υπογραφή σας. 
Την ώρα που εσείς τρέχετε ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα πολλές φορές, κάποιοι περιμένουν αναπαυτικά στις πολυθρόνες τους να σας πάρουν την είδηση με την απλή διαδικασία της επικόλλησης. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν την επιθυμία να λέγονται διαχειριστές σε κάποια σελίδα αλλά δεν αφήνουν τόσο εύκολα την αναπαυτική τους καρέκλα.
Κάθε φορά λοιπόν αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες καταφέρνετε και με μεταφέρετε νοερά σε αγαπημένα μου σημεία της Βόνιτσας και των χωριών της περιοχής μας και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό. 
Σας εύχομαι καλή συνέχεια και να έχετε την υγειά σας μας ενημερώνετε για τα τεκταινόμενα στα πάτρια εδάφη.

Με φιλικούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Παναγιώτης Βενέτης 
google page rank