Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ΣΤΗΝ 12η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, στο υπαίθριο Θέατρο Αιτωλικού πραγματοποιήθηκε η 12η Συνάντηση Μαθητικών Χορευτικών Ομίλων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλ/ίας, με συμμετοχή πολλών σχολείων. Το Γυμνάσιο Μοναστηρακίου συμμετείχε για πρώτη φορά,μέσω του πολιτιστικού προγράμματος που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του σχολικού έτους με τίτλο:"ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΦΟΡΕΣΙΑ ΤΗΣ". 

Οι μαθητές του Γυμνασίου μας παρουσίασαν χορούς απο την περοχή της Θράκης, χορεύοντας: ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟ-ΓΙΑΡΙΣΚΑ-ΣΥΓΚΑΘΙΣΤΟ, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Υπήρχε μάλιστα μεγάλη συμμετοχή και από τους γονείς των μαθητών,και φυσικά απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που σε κάθε προσπάθειά είναι δίπλα στα παιδιά.Φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον διευθυντή του Γυμνασίου Μοναστηρακίου κ. Καραγεώργο Απόστολο που ανέβαζε τον πήχη του σχολείου καθώς αυτό αποτελεί ένα απο τα τρία προγράμματα που ανέλαβε φέτος τα σχολείο μας να φέρει εις πέρας,χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες τόσο του Διευθυντή όσο και των καθηγητών του Γυμνασίου.


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ 















Γυμνάσιο Μοναστηρακίου 
google page rank