Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Την Κυριακή 27 Σεπτέμβρη έτρεξαν χιλιάδες γυναίκες - άνδρες για την πρόληψη καρκίνου του μαστού, έτρεξαν για όλες σας «Race for the Cure».(και βίντεο)

Χιλιάδες άτομα έλαβαν μέρος στην Αθήνα στην διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Όλοι έτρεξαν για κάποια φίλη η συγγενικό πρόσωπο που πάσχει από την ασθένεια αυτή. Η ζωή δεν τελειώνει με τον καρκίνο αρκεί να υπάρχει πρόληψη. Συμπέρασμα όλων είναι οι προληπτικές εξετάσεις. Με ξεχωριστή δυναμική φέτος και ευαισθητοποίηση κοίταξαν κατάματα τον καρκίνο και συνέτρεξαν. Οι συμμετρέχοντες ξεπέρασαν φέτος τις 20.000.
Το Race for the Cure® είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο. Το 1982 η Nancy Brinker ξεκίνησε την παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον του καρκίνου του μαστού μετά από την υπόσχεση που είχε δώσει στην αδερφή της. Λίγο πριν φύγει από την ζωή η Nancy υποσχέθηκε στην αδερφή της Susan G. Komen ότι θα έκανε ότι περνούσε από τις δυνάμεις της για να βρεθεί η θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Αλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure ® διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά των Αγώνα Greece Race for the Cure®  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο.
Οι διαδρομές ήταν δύο, 5χλμ και 2 χλμ αντίστοιχα. Η έναρξη της διοργάνωσης ήταν στις 10:30 το πρωί για όλους τους συμμετέχοντες, δρομείς, περιπατητές και δρομείς με chip χρονομέτρησης και η εκκίνηση του 7ου Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου θα πραγματοποιήθηκε στις 11:30π.μ. 


Aναμεσά τους ο συνεργάτης του katounaNews Διονύσης Πετρόπουλος απο το Μοναστηράκι. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ:  
























Βαγγέλης Δ. Κουτιβής 
google page rank