Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΥ. ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ



Η εκδήλωση της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας ( ΠΑΝΣΥ ) στην Στοά  του βιβλίου τo βράδυ της Τετάρτης 4/11/2015 είχε τα χαρακτηριστικά της απόλυτα επιτυχημένης πολιτιστικής παρέμβασης για το  Νομό Αιτωλοακαρνανίας στην Αθήνα!
Σύλλογοι από την  Ναυπακτία το Μεσολόγγι την Τριχωνίδα τον Βάλτο και το Ξηρόμερο παρουσίασαν στα μάτια και τα αυτιά των παρευρισκόμενων μια πολιτιστική δράση σχεδόν μισού αιώνα σαν αποτέλεσμα του πάθους και της αγάπης κάποιων ανθρώπων για τον τόπο τους!
Παρόντες δεκάδες παράγοντες Συλλόγων και φίλοι από κάθε μεριά του Νομού μας, οι οποίοι είδαν τους κόπους δεκαετιών να περνάνε από τις οθόνες της αίθουσας της Στοάς του βιβλίου σαν μια ταινία έντυπου λόγου....
Παρουσιάστηκαν από τον Προέδρου της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας - καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Παναγιώτη Κοντό και από τον πρόεδρο της ΠΑΝΣΥ κ. Παναγιώτη Χολή, επίσης για τον ρόλο των εφημερίδων των Συλλόγων αναφέρθηκε η φιλόλογος Πηγή Χαντζή,  όλες οι εκδόσεις περιοδικών εφημερίδων και βιβλίων που εκδόθηκαν ή και που συνεχίζουν να εκδίδονται μέχρι και σήμερα παρουσιάζονταν και σε μεγάλη οθόνη.
  Στη συνέχεια έγινε η απονομή τιμητικών διακρίσεων πρώτα στις ομοσπονδίες της ΠΑΝΣΥ και κατόπιν στους συλλόγους της κάθε μιας που έχουν δραστηριότητα.
Ο κ. Παναγιώτης Χολής και τα μέλη του κεντρικού συμβουλίου της συνομοσπονδίας Αιτωλοακαρνάνων πρώτα έδωσαν τιμητικά βραβεία στις ομοσπονδίες: ΟΠΣΥΞ: Δημήτρης Στεργίου. ΟΣΥΒΑ: Χρήστος Σαλαούνης. ΟΣΥΤ: Χριστόπουλος Δημήτριος. ΟΣΥΕΜ: η αντιπρόεδρος Αγγελική Μπερερή. ΟΣΥΝ: ο αντιπρόεδρος κ. Παπαδόπουλος. Στην συνέχεια οι πρόεδροι των ομοσπονδιών της περιοχής των απένειμαν τιμητικά βραβεία στους συλλόγους που έκδοσαν εφημερίδα, περιοδικά και βιβλία.
Από την πλευρά της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών ο πρόεδρος κ. Στεργίου βράβευσε τους παρακάτω συλλόγους αλφαβητικά: Αετού, Αγραμπέλου, Αρχοντοχωρίου, Βασιλόπουλο, Βόνιτσα, Δρυμός, Θύρειο, Κατούνα, Κωνωπίνα, Πάλαιρος, Παπαδάτου, Πεντάλοφος, Πρόδρομος, Ρήγανη, Στρογγυλοβούνι, Τρύφου, Φυτείες, Χρυσοβίτσα. Με τις περισσότερες εκδόσεις ξεχώρισαν οι Χρυσοβίτσα, Κατούνα και Βόνιτσα. Τίμησαν με την παρουσία τους την βράβευση των Συλλόγων για τις εκδόσεις τους από την πλευρά των  πολιτικών οι κύριοι: Κουρουμπλής Παναγιώτης (Υπουργός), Καραγκούνης Κώστας (Βουλευτής) και πρώην υπουργός κ. Βερελής Χρήστος. Ο Πρώην πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Τρυφιάτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου και πρόεδρος της κοινωφελούς  Γεωργούλας Κώστας,τα μέλη της ΑΙ.ΠΟ.Ε. Μπερερής Διονύσης, Κουβέλης Χαράλαμπος ο εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανική Πατούλας Χρυσόστομος, το μέλος του Δ.Σ. Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Κουτιβής Ευάγγελος και ο Δημοσιογράφος π. πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σόμπολος Παναγιώτης.
Ήταν κατα κοινή ομολογία μια απο τις καλύτερες εκδηλώσεις της ΠΑΝΣΥ τώρα που οι δραστηριότητες των Συλλόγων έχουν μειωθεί. 























































































































































google page rank