Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Θανάσης Κασόλας είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοτικούς συμβούλους επί Δημαρχίας του Νίκου Σολδάτου και αδικήθηκε πιστεύουμε που δεν είχε μπει αντιδήμαρχος. Θα λέγαμε πως είναι και ο μόνος πλέον δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης που είναι κοντά στα προβλήματα του Δήμου, έχει άποψη και θέση. Μιας και αυτός απέμεινε και εκπροσωπεί τόσες ψήφους που πήρε η αντιπολίτευση. 
Ο Θύμιος απουσιάζει δικαιολογημένα ο άνθρωπος με το επάγγελμά του μακριά, όπως απουσίαζε για από το μεγάλης σημασίας δημοτικό συμβούλιο στην Πάλαιρο. 
Ο φίλος Μιχάλης ανεβοκατεβαίνει στο Αγρίνιο, δυο ακόμη δημοτικοί σύμβουλοι ανεβοκατεβαίνουν Αθήνα.  Οι κατουνιώτες δημοτικοί σύμβουλοι ασχολούνται με τα δικά τους στην Κατούνα. Ο παλιός Δήμαρχος έπιασε το Μεσολόγγι μας παίρνει κάνα τηλέφωνο τουλάχιστον να δούμε τι κάνουμε. 
Ο Θανάσης Κασόλας λοιπόν βγαίνει μπροστά και δίνει συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα της Βόνιτσας για το πρόβλημα των σκουπιδιών της Παλαίρου που έχει λάβει τέλος.



google page rank