Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα κατά την διάρκεια διαπληκτισμού με τον γιό του!

Ήταν λίγο μετά τις 4 και 20 χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Αγρινίου, όταν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας πετάχτηκαν έξω από τις φωνές. Λίγα λεπτά πριν είχε ξεκινήσει σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο. Πρωταγωνιστές πατέρας και γιός, ηλικίας 50 και 17 ετών αντίστοιχα.
Η διαμάχη μεταξύ των δύο ήταν έντονη και κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού ακούστηκαν αρκετά «Γαλλικά», ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι εμπλεκόμενοι παραλίγο να έρθουν στα χέρια.
Η αναστάτωση στην γειτονιά ήταν μεγάλη, ωστόσο ουδείς από τους περίοικους δεν ήθελε να εμπλακεί στην υπόθεση μιας και επρόκειτο για οικογενειακό θέμα. Μετά από λίγη ώρα όμως η αγωνία των αυτήκοων μαρτύρων του συμβάντος μεγάλωσε, καθώς το επεισόδιο έλαβε άσχημη τροπή. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός και τότε το μυαλό όλων πήγε στο κακό.
Τα αίματα μεταξύ πατέρα και γιού είχαν ανάψει και σύμφωνα με την αστυνομία, πάνω στον καβγά ο πατέρας άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, προφανώς για να εκφοβίσει τον 17χρονο!

Το τηλεφωνικό κέντρο του 100 στο Αγρίνιο έσπασε και στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο για τα αδικήματα, της κακόβουλης βλασφημίας, της εξύβρισης, καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Μάλιστα ο συλληφθέντας κατείχε παράνομα το όπλο καθώς κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια κατοχής.
Από τον πυροβολισμόευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο, ενώ ο 50χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα και μέχρι τον ορισμό της τακτικής δικασίμου.
Πρόκειται για ένα περιστατικό που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε οικογενειακή τραγωδία, έρχεται ωστόσο να δημιουργήσει προβληματισμό στην τοπική κοινωνία καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχο συμβάν στην περιοχή.
sinidisi
google page rank