Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Κατούνας με μουσική Βραδιά στην πλατεία της Κατούνας την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Το  Κέντρο Κοινωνικής Μεριμνάς και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μεταφέρει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κατούνα.
Την Τρίτη 16 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία της Κατούνας η ορχήστρα του Βασίλη Κονίδα ( τραγουδούν οι : Νίκη Κοντοσώρου, Αδάμ Κουτσουπιάς, Ηλίας Στεφανίδης , Θωμάς Γκουρνέλος)  μαζί με τον Δημοτικό τροβαδούρο Θανάση Αναγνωστέλο και τον Χρήστο Στεργίου στο κλαρίνο θα παρουσιάσουν μια ποικίλη μουσική βραδιά   με λαϊκά, ρεμπέτικα, δημοτικά, νησιώτικα και έντεχνα τραγούδια.
Τιμητική θέση στην εκδήλωση θα έχουν οι μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Κατούνας.    Στην εκκίνηση της εκδήλωσης και μετά από πολλά χρόνια θα βραβευτούν από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας οι αριστεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Κατούνας ( μαθητές της Δημοτικής ενότητας Μεδεώνος). Θα βραβευτούν επίσης και μαθητές της Γ Λυκείου Κατούνας που αρίστευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις για την σχολική χρονιά 2015 - 2016. Το μέλλον του τόπου είναι αυτά τα παιδιά και η προσπάθεια τους πρέπει να επιβραβεύεται .
Η βραδιά  είναι αφιερωμένη σε όλους τους μαθητές που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο και μέσα από την μάθηση θέλουν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιδανικό κόσμο.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.30 με την βράβευση των μαθητών και θα συνεχίσει με την μουσική βραδιά.
Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσετε με την παρουσία σας τους νέους της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος.
Είσοδος ελεύθερη
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο Πρόεδρος
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
google page rank