Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας στους μαθητές της Γ’ Λυκείου

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελληνίων εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
 Η επιτυχία σας αυτή να σας δυναμώνει και να σας γεμίζει πάντα «δίψα» για μάθηση, για συμμετοχή και δημιουργικότητα. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες. 
Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στις οικογένειες σας  αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας  στην επιτυχία σας.
Τέλος,  θέλω να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά. Μην απογοητεύεστε, αντιθέτως συνεχίστε την προσπάθεια σας. Η ζωή σας μόλις αρχίζει και στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες.
Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους.
google page rank