Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Πάνω από 60 μαχαιριές στο κεφάλι και τον θώρακα μέτρησε ο ιατροδικαστής στον 21χρονο που τον δολοφόνησε ο αδερφός του. «Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο» δήλωσε...

«Σταμάτησα να μετράω τις μαχαιριές μετά τις 60» … Με τη φράση αυτή ο Ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης περιέγραψε τα ανατριχιαστικά ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομής που διενήργησε στο άψυχο σώμα του 21χρονου Τόλη που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του ίδιου του του αδερφού. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Μπελιβάνης ανέφερε ότι τα χτυπήματα προήλθαν μόνο από μαχαίρι και όχι από μπαλτά. 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα χτυπήματα εντοπίζονται στα δυο άνω άκρα, στο κεφάλι και στο θώρακα ενώ σημείωσε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην επαγγελματική του διαδρομή. Αναφορικά με τον 28χρονο Παναγιώτη ο ίδιος σημείωσε ότι  κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου με σιγουριά να αποφανθεί για την αιτία θανάτου. 

Το μεσημέρι κηδεύτηκαν τα δύο αδέρφια που βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο. 
Η οικογενειακή τραγωδία, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, εκτυλίχθηκε χθες, όταν ο 28χρονος επιτέθηκε το μεσημέρι στον 21χρονο αδερφό του και τον μαχαίρωσε την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, στον αυχένα και στην καρωτίδα, αφαιρώντας του την ζωή. 
Αμέσως μετά την απονενοημένη του πράξη πήγε στην αποθήκη, ήπιε από υγρά μπαταρίας έως ό,τι άλλο τοξικό βάζοντας τέλος στη ζωή του.  Τα δύο αδέρφια ανακάλυψε ο ηλικιωμένος πατέρας τους. Πηγή: CretaLive... 

mixanitouxronou
google page rank