Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Σοκ : Αυτοπυρπολήθηκε ο πατέρας – Νεκρά από αναθυμιάσεις τα δύο ανήλικα παιδιά

Ανείπωτη είναι η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί στην Νέα Σμύρνη, μετά απο μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα.
Απο το σπίτι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας 45χρονος άνδρας και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών, που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και είναι όλοι νεκροί.
Οι πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές και απο στελέχη της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν όταν ο 45χρονος πατέρας, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Στο σπίτι έχουν βρεθεί γραμμένα στον τοίχο, εν είδει σημειώματος, μηνύματα του άνδρα, ο οποίος έχει χωρίσει με την – πρώην πλέον – σύζυγο του και μητέρα των δύο παιδιών, τα οποία είχε πάρει στο σπίτι του για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.
Δυστυχώς, απο την φωτιά που επεκτάθηκε στο υπονοδωμάτιο του μικρού σπιτιού στην οδό Κοραή, στην Νέα Σμύρνη, μετά απο την προσπάθεια του 45χρονου να αυτοπυρποληθεί, προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, οι οποίες δηλητηρίασαν τους πνεύμονες των δύο μικρών παιδιών, τα οποία έδωσαν «μάχη για την ζωή», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο αυτόχειρας
eleftherostypos
google page rank